LETS SHINE WITH GEBENNA

HEEEEJ!

Är det 1 år sen man hängde här? Kände direkt när jag loggade in att man var hemma igen.


[ betalt samarbete med Gebenna ]

I helgen var jag och lilleman hemma hos min mamma och målade om! Egentligen hade jag velat måla hemma hos oss eftersom jag är KÄR i denna färg.
Gebennas färgserie Let’s Shine

Gebenna säljer högkvalitativa produkter inom färg som är speciellt utvecklade för det skandinaviska klimatet. Alla produkter är tillverkade utifrån ett miljö- och hållbarhetsperspektiv och lever alla upp till de stränga EU-kraven.

För det första var det oroligt mysigt att göra detta tillsammans med Lowe och min morfar. Man var ju lite nervös.. Lowes tålamod, haha mitt egna tålamod, allt kladd, lukt osv men jag är så glad hur bra allt gick. För det första var det hur smidigt om helst.

Min morfar varnade mig om att många andra glittriga målarfärger kräver flera steg! Men Let’s Shine fungerade precis som en vanlig inomhusfärg, så så fort vi hade hällt i allt och rört om var vi redo att måla.

Och gällande lukten, den kändes knappt! Serien är betecknad med en så kallad MAL-code 00-1, vilket betyder att även gravida kvinnor kan använda produkten utan att riskera
sin hälsa eftersom det är den “renaste” koden för inomhusmålning som finns på dagens marknad.
Och det kanske var just därför som den inte luktade så mycket!

Tillvägagångssätt

1. I burkarna finns ett separat fack med en påse glitter- häller ner detta i målarfärgen och blanda runt.

2. Färgen kommer att absorbera glittret och glittereffekten minimeras ju längre tid man väntar, därav skall man helst börja måla inom 24h.

Vi valde färgen MACAU hemma hos mamma och jag själv skulle kunna tänka mig att ha den i vardagsrummet. Sen har jag också bestämt mig för att måla taket, men vilken färg vet jag inte.
Man har ju 26 olika färger att välja mellan haha.

Jag försökte verkligen fånga glittret på bild men det var lite svårt. Du ser det bättre på instagram och min kommande vlogg!

GEBENNA erbjuder leverans inom 3 arbetsdagar samt fri frakt på ordrar över 699kr.

Likes