FÖDELSEDAG

HEJ från en numera 26åring!
Igår fyllde jag nämligen år, har verkligen ingen panik över att bli äldre.. bara peppad över vad åren framöver kommer komma med, framförallt nu när lilla Lowe är här.

Just nu befinner vi oss på Öland. Jonas föräldrar har en stuga här med nästintill INGA grannar, 5 minuter till havet så det är ett perfekt ställe att ladda batterierna på. Får dessutom lite avlastning med Lowe från mina svärföräldrar. Och Lowe har ju det väldigt bra, kan ligga med bara blöjan i skuggan, bada hur mycket han vill och får konstant uppmärksamhet.

Från igår när Lowe bada med Farfar

Vi gjorde inget speciellt igår på min födelsedag, vilket kändes perfekt. Tog en långpromenad med Lowe, kollade kossor och höns efter frukost, sen åkte vi in till ”centrum” handla lite fika, godricka m.m och när vi kom hem blev det tårta och kaffe.

Och på kvällen blev det grillning och en promenad ner till havet, va helt magisk solnedgång. Tog massvis av kort med Jonas enorma kamera så ska försöka få upp dom här på bloggen så fort jag kan.
Täckningen är inte heller den bästa här!

Så del 3 kommer förhoppningsvis upp imorgon! ledsen att det dröjer men har varit fullt upp dessa dagar.. 

Likes

Comments

artibus
artibus,
Stort grattis! <3
nouw.com/artibus
liinneajlyttinen
liinneajlyttinen,
Grattis i efterskott! och ha det så mysigt på Öland 🌸
nouw.com/liinneajlyttinen
linndossing
linndossing,
Stort grattis till dig fina Malin! 💞
nouw.com/linndossing
Kristinamalm,
Grattis Malin 💕
Felicia
,
''jävla mes'' och sen skriver du ''respekterar hans fobi''. Nej, det gör du ju uppenbarligen inte? Om du hade respekterat den och haft någon som helst förståelse för emetofobi hade du inte skrivit så.
malingabrielssons
malingabrielssons ,
fast där har du väldigt väldigt fel!
nouw.com/malingabrielssons