BLOGG ERSÄTTER PODDEN

| lifelifelife

När hängde vi här tillsammans sist? kommer knappt ihåg sist. Jag har tänkt flera gånger att jag ska skriva men jag får inte ihop tiden. För första gången någonsin så önskar jag att vi hade fler dagar på en vecka, alltså typ 1 till vardag och en till ledig dag, typ

Måndag, Tisdag, Jobbdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Slödag och Söndag!

Hur hade inte det varit?
Det är roligt att känna så, det betyder ju att det är mycket som händer och jag äntligen är igång igen.
Det är NK, instagram (samarbeten) youtube och podden. Bara TikTok som saknas och just det kan jag lova er, jag kommer aldrig hamna där. Dont u worry!

Jag har kommit på vad jag skulle kunna använda min blogg som. En typisk bilddagbok, här kommer liksom ALLA bilder upp. Ibland kan man ju skriva lite känslor, tankar, situation, idéer ja lite blandat men känns perfekt för bilder som man inte publicerar på instagram.

Gud vad jag bara babblar nu. Fick bara feeling och säga HEJ! egentligen skulle vi spela in podd idag men Nannas son är sjuk så ja livet kom i mellan, sånt som händer... och jag gillar ju verkligen att ”prata med er” så tänkte att idag får väl bloggen ersätta podden.

Just nu är jag på bussen, jag har TYVÄRR varit på stan men Jonas blir 30 år på Torsdag så var tvungen att fixa lite saker men jag har mask och mina händer är så torra pga all handsprit.

På Torsdag åker vi på spa, ni anar inte vad jag längtar!!!! däremot är jag livrädd för att vi ska bli magsjuka då typ hela förskolan blivit det + Nannas familj, så det återstår och ser.... om vi ens kommer iväg. Men jag har bett alla runt omkring mig att be till den man tror på. Så kan inte ni snälla också göra det??? BE FÖR OSS, för hittills har allt allt allt gått emot mig när det kommer till Jonas och hans födelsedag.

Nu måste jag sluta, ska av bussen!

hahahahah oklart inlägg men det är ju typiskt mig.

Likes

Comments

svullo
svullo,

Bara trevligt med lite glatt "babbel" 😉 roligare att läsa då 😊 jag tycker du kan ta söndagen till slödag då är man utvilad till måndagens plikter 😉 jo men viss ska jag be för er inga problem, det fixar vi 😇

nouw.com/svullo
HelleNicolaysen,

Glad for, at din glade gør dine ting. Forresten dejlig jakke lige der, eller hvad kalder du det?

123forbrugslaan.dk/
FlemmingSmith,

Ser frem til din fremtidige blog. 😊

playcasino-online.net/
lovisahl
lovisahl,