Av och till funderar jag på om singellivet egentligen är så fantastiskt, ja du kan göra precis vad du vill utan att förhålla sig till en andra part. Men av och till önskar jag bara att jag hade någon att dela saker och ting med, glädje/sorg/minnen. Egentligen allt som uppstår i vardagen. Ska jag vara helt ärlig så är det som jobbigast när familjen samlas, alla där har någon att förlita sig på, någon att dela stunderna med och framförallt någon att luta sin axel mot. Och det är väl det alla egentligen önskar sig.

Men å andra sidan så trivs jag jävligt bra med mig själv och har inget emot att dela den glädjen och den sorgen själv. Tankesättet är såhär.. det sker när det sker. Det kan framstå som att jag har många krav men egentligen har jag bara ett. Jag vet att när jag själv är förälskad i någon hade jag gjort precis exakt vad som helst för den personen. Och jag vill ha någon som skulle gjort precis exakt allt för mig och det är det. Nöjer mig inte med mindre.

Så om man tänker om så är jag faktiskt glad att jag är singel. För en sak är säker, jag är hellre ensam än att någonsin nöja mig med något halvdant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 424 Readers

Likes

Comments

Todays Outfit

​Idag har jag spenderat dagen mestadels med Sebastian. Har vart ledig från jobb så idag fick jag en lång sovmorgon viket var väldigt skönt. I eftermiddags passade jag, Sebastian och Ida-Charleen på att ta lite bilder när det ändå var så fint väder ute. Och då ser vi resultatet här ovanför! Fantastiskt ellerhur

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Ghostbusters. Hade

Likes

Comments

Foto: Ida-Charleen

Shirt// H&M Pants//BikBok Jacket//Barcelona  Shoes//Dinsko

Likes

Comments

Här har vi då gårdagens inköp, och jag är redan förälskad. Har ju haft min tidigare dator i ett par år så den var egentligen i slutspurten för att säga det såna, tagit några smällar hit och dit. Känns i alla fall skönt med en liten uppgradering.

Likes

Comments

Bild på mig och babe från förra veckan för att hon är en helt rå dama.

Har precis vaknat upp och ska gå och göra lite frukost innan jag startar jobbet vid 15. Värderar ungefär varje morgon om jag ska starta mitt nya liv, men det blir inte riktigt så haha. Ni vet.. Gå upp tidigt, äta en lång och hälsosam frukost kanske till och med ta en joggingrunda. (Slutar alltid med att jag ligger kvar i sängen till kl 1 på dagen haha). Idag var inget undantag för att säga det sånn

  • 561 Readers

Likes

Comments

För några dagar sedan fick jag och Sebastian bokat biljetter till NYC. Vi reser i februrari, då det mest troligt är som kallast och man behöver gå runt i overall haha. Nej men det ska bli så sjukt kul verkligen, har velat åka dit ganska länge men aldrig blivit så, så nu är det väl på tiden tro. Jag och Sebastian ser alltså fram emot 8 dagar med shopping, god mat och sightseeing. 

  • 621 Readers

Likes

Comments

Lite bilder från min och Cornelias resa. Den startade i Nice/Monaco sedan flög vi vidare till Barcelona och därefter till Albufeira i Portugal. Var 10 fantastiska dagar med sol och bra sällskap. Nu sitter jag hemma i Oslo och saknar redan värmen... Jaja sån är det! Puss

  • 600 Readers

Likes

Comments

Instagram@malinfinn