Malin Eriksen

Denne høsten har vært en av de mer travle for meg. Jeg har valgt å begynne på skolen igjen, og det innebærer en del disiplin, i tillegg til at det er langt å reise til skolen skal treninger og andre planer flettes inn i hverdagen. Flere dager har jeg vært ute å syklet i mange timer, for så å dusje og spise, dra på skolen og sitte på biblioteket til det stenger. I allefall var forje uke ekstrem, men det meste øker på nå som det nærmer seg de første eksamnene. Jeg syns det likevel er veldig spennende og jeg får utfordret meg til å være dedikert hver eneste dag. Det gir i tillegg noe ekstra med at jeg må bruke hjernen min til å forstå ting igjen. Jeg vet ikke hvorfor men jeg føler jeg må ha noe som jeg sliter med å forstå for å føle at jeg utvikler meg, og det blir veldig tomt uten, derfor har jeg igjen begynt med studie. Jeg føler på mange måter dette studiet gir meg noe som det forje ikke gjorde, og jeg tror jeg har valgt riktig selvom jeg er veldig usikker på om jeg er smart nok til å klare det, men jeg tror på en eller annen måte at jeg skal jobbe hardt nok til å få det til likevel. Jeg har lagd en plan hvor jeg egentlig generelt ikke har fritid, men jeg føler på mange måter jeg har kommet inn i en solid rytme nå hvor jeg bare gjennomfører, og selvom det ikke gir meg like mye fritid gir det meg mye mer likevel.

Jeg har derfor ikke skrevet like mange innlegg denne høsten, men jeg får prøve å få flettet det inn fremmover. Jeg tenker ofte over ting jeg gjene skulle skrevet om, men det går i glemmeboken.

Jeg har hvertfall begynt å trene igjen, for rundt en måned siden nå. Jeg hadde en ganske kort offseason, med to uker av sykkel, egentlig av alt, hadde vel kanksje en løpetur, og litt gåing på fjellet, ellers ingenting. Men i forhold til fjorårets en måned av, har dette vært en kort periode. Jeg har sammen med pappa laget et opplegg fremmover som jeg har fulgt etter at jeg testet på kongsvinger. Jeg føler det fungerer veldig bra og at jeg blir sterkere og sterkere hver dag. Jeg legger meg til samme tid hver kveld, og står også opp til samme. Jeg gjør skole når jeg har fri fra sykkel, og jeg sykler når jeg har fri fra skole, alt balanseres perfekt og akkurat nå føler jeg at jeg flyr på en sky, selvom det å tenke på maksøkt i morgen gir meg litt vondt i magen. Jeg føler akkurat nå at mye fungerer, samtidig som at jeg er stresset for at jeg ikke gjør nok, men jeg tror jeg må bli flinkere til å stole på at noen ganger er mindre bra, og det du føler er nok, altfor mye. Så jeg prøver å berolige meg med at nå gjør jeg det riktige. Uansett har jeg laget en vlog fra begynnelsen fra vinterperioden min eller om jeg skal kalle det høst treningen. Den inneholder litt av det jeg bruker tiden på nå om dagen. Håper dere liker den!  • 618 visninger

Liker

Kommentarer

Tante Linda
Tante Linda,
Stå på Malin ☺ Vi heier på deg 👍❤😘
MalinEriksen
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Nouw