Header

Det nærmer seg avreise Belgia til mitt første ritt for sesongen. Før en reiser med sykkelen så må den pakkes. Mange lurer kanskje på hvordan dette gjøres, jeg har derfor laget en liten video hvor jeg pakker sykkelen i min Rose sykkel koffert. Det tar kanskje lengre tid til å begynne med når man all pakke sykkelen, men etter hvert går det veldig fort!

Likes

Comments

Nå er det ikke lenge igjen til sykkelen min kommer og jeg gleder meg veldig. Den ser veldig bra ut, og den kommer også med en del gadgets som jeg gleder meg veldig til å få. Sykkelen er den beste modellen fra rose, I tillegg kommer den med dura-ace di 2. Jeg har salv satt på den nye dura-ace wattkranken, så jeg gleder meg veldig til å teste den ut. Så har jeg satt på "DT Swiss ARC 1100 Dicut 48 carbon" hjulsett. Så jeg tror den blir veldig fet. Det er flere som har tatt bilder av den nye sykkelen, så jeg tenkte å dele noen av de. Disse bildene er hentet fra granfondo-cycling.com.

Likes

Comments

I dag hadde vi langtur på planen, og jeg testet den nye polaroidlinsen på kameraet mitt. Jeg vet ikke om det gjorde så stor forskjell, men det ble kanskje litt filter på filmene. Jeg har hvertfall laget en liten videosnutt fra dagens tur.

Likes

Comments

Jeg tenkte å dele litt bilder av det vi får å spise til mat her, nettop fordi vi får veldig god og sunn mat. Det er ordentlig mat som også smaker veldig godt.I dag hadde vi torsk og bacon med potetmos, asparges og salat til. Det var veldig godt. En annen dag hadde vi tapas. Det var veldig godt!Forrige dagen hadde vi hviledag, da lagde Line og Ingrid forsinkede fastelavensboller til oss! Der var utrolig godt det også! Jeg er faktisk redd jeg går opp i vekt på denne samlingen fordi det er så utrolig mye god mat her!


Likes

Comments

I går hadde vi intervaller på planen igjen, det gikk egentlig ganske bra, det var stort sett et godt stykke under terskel, men likevel var det godt å kjenne at bena fungerte igjen. Selvom de fortsatt er vonde var de veldig mye bedre i går. Jeg fikk behandling i går, og jeg håper at det skal gjøre bena mine bra til morgendagen. Jeg har heldigvis fått mange tips fra Espen på Impuls Helse. Han er veldig flink til å følge opp, og han har hjulpet meg i forhold til å få beina på plass igjen. Jeg syns det er gøy at man kan ha en fysio som følger en så tett i forhold til treningen, og at jeg kan snakke med han når noe skurrer. Jeg føler det er et skritt videre i forhold til å bli proffere som utøver.

I dag hadde vi hviledag. Det var utrolig deilig. Jeg håper jeg klarte å utnytte den maks. Det har vært en utrolig deilig dag med en rolig økt, kaffestopp, og basis og tøying ved bassengkanten. Jeg håper virkelig at beina løsner litt til frem til intervallene i morgen, ettersom det er en hard økt på planen i morgen.


Likes

Comments

Da er treningsdag 3 over og jeg trives veldig godt her. Det er et veldig fint område med mye forskjellig terreng. Fin natur og pene fjell i horisonten. Det er utrolig fint å kunne sykle på så mange fine plasser. Jeg føler sykkelen bidrar med så mange fine ting, og at man får se så mange fine plasser. Maten her er så utrolig god, og de som driver hotellet er nordmenn, slik at det blir norsk sunn mat, og det er veldig godt. Det kan jo variere litt hva slags mat man får tak i på slike samlinger, så jeg setter veldig pris på den maten som er her nede. Så er det en veldig fin gjeng på tur, og det er deilig å være en gruppe norske jenter med mange like interesser som meg selv. Jeg har jo pleid å være i Spania på denne tiden av året med Swabo, og det var jo også veldig hyggelig, men det er noe med det å kunne snakke norsk og bare slappe av med alt og alle. Snakke på impuls og ikke konsentrere seg om sånne ting. Det er jo ikke det at det er noe problem for meg å snakke engelsk, men det er jo veldig deilig å få snakke norsk.

Treningene til nå har ikke gått så bra for meg. Vi hadde en tidlig reise dag, og jeg følte meg litt tung etter den. Det ble verre når vi hadde intervaller dag to. Etter intervallene fikk jeg behandling. Da fikk jeg jo kjenne at muskalturen var veldig stram, så jeg fikk dyp masasje for at det skulle løsne, men jeg fikk også vite at det kunne være litt tungt i dag ettersom massøren gravde litt dypt da. Det hadde hun rett i. Det ble en tung dag på setet i dag, og jeg måtte kjempe med syra egentlig i alle momenter hvor jeg var over rolig visp. Ut av rundkjøringer og i bakkene var spesielt, men jeg tror og håper at det kommer til å løsne utover. Vi har en ny intervalløkt i morgen, så jeg ser ann kroppen. Jeg prøver meg frem litt og dersom ingenting fungerer så roer jeg ned. Jeg vil ikke at beina skal bli så tunge at det tar lang tid før de blir fine igjen. Men så lenge det føles greit i morgen, så kan jeg kjøre.

Likes

Comments

I dag har vi hatt første fulle dagen på Camp el Planet, en helt fantastisk plass. Utrolig hyggelig gjeng, herlig område og de er fantastiske de som jobber her også! Jeg har tatt noen bilder fra gårsdagen, og en liten video fra intervallen i dag.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw