VECKA 8 (BILDBOMB)

Nu har sista veckan gått och det känns jättekonstigt. Sitter på planet påväg hem när jag skriver det här, ännu konstigare! Veckan har gått fort men samtidigt inte för känns som om man mest har väntat på att åka hem. Men såklart har jag hittat på en del saker!

I måndags var det vilodag Hahah Nae men då facetimade jag med folk där hemma. Solade också större delen av dagen och såklart brände jag mig... tagga flagna...I tisdags åkte jag till Griffith Observatorium, Magnus hämtade Lowe efter skolan och körde lite golf. Åkte dit så jag var där tills de öppnade vid 12. Gick runt där i 2h ungefär men de bästa var utsikten och det fina huset. Själva utställningen handlade om rymden men jag var mer intresserad av det andra. Känner mig väldigt nöjd med att jag åkte dit! Nu har jag verkligen gjort allting på min lista.

Onsdagen hjälpte jag Marcus med en inlämning, efter jag hämtat Lowe så åkte vi och köpte kostymbyxor till avslutningen. Skolorna här har som policy att de måste ha svarta kostymbyxor och vit skjorta. Så det fixade vi. På kvällen gjorde jag ceasarsallad efter önskemål.

Torsdagen var stora fixardagen. Jag packade det jag kunde packa på morgonen, åkte till shoppingcentret och lämnade tillbaka mina skor. Lyckade lämna in dom jag använt en gång vilket var skönt! Hoppas på att hitta några skönare hemma i Sverige. Köpte även hem Orange Chicken sås från Panda Express som jag ska bjuda familjen där hemma på. Passade då på att äta Panda Express som lunch, sista gången :( jag njöt!! Efter skolan åkte jag och Smilla till Six Flags för sista gången. Var kul! Där gick vi också förbi Neymar, de va lite coolt!

Fredagen var det avslutning men man fick bara två biljetter per familj så Smilla och Magnus gick på Lowes avslutning. Han gick ju ut Elementry School vilket var stort, kul! Jag passade på att gå min sista promenad, mycket sista haha. Och städa där hemma. Har också satt på hur många tvättmaskiner som helst med all tvätt man ville ha med hem. Eftermiddagen solade jag lite, var skönt men vågade inte ligga för länge för brände mig i måndags... På kvällen åkte vi till City Walken och åt på lyxrestaurang, "Samba". Där betalar man 49 dollar så får man äta så mycket man vill. De har jättefint kött där och massor olika som de kommer med till ens bord och skär upp. Var häftigt att uppleva. Smilla mådde inget vidare under dagen så efter det åkte vi hem.

Först när jag kom till Griffith var det mulet men det klarnade som tur var upp senare.

Lite från utställningen

Det kända teleskopet

Man kunde köpa jättegulliga gosedjur som var sån planeter!

Fina Griffith och Hollywood skylten. Det var de närmsta jag kom den haha

Så mina selfies med Hollywood skylten blev inget vidare haha

Min sista Starbucks i onsdags

Lowe och jag köpte Dragonbreath. Det var något ämne som gjorde det sjukt kallt men själva konsistensen var som ostbollar men utan smak. När man åt dom kom det massor rök från munnen och näsan, såg lite roligt ut!

Ceasarsalladen

Såserna jag köpte

Så himla gott!

Six flags, såklart blev det sockervadd sista gången!

Neymar!

När parken stängde vid 20 var det världens kö utanför. Fick veta att det var graduating night så alla seniors fick komma in till parken när den hade stängt och åka hela natten. Måste vara så kul!

Fina till avslutningen!

Sista promenaden på gatan

Vi åt lunch ute på ett jättemysigt café!

👌🏼 till solen

Lyxrestaurangen vi åt på

Tillbehörsbuffén

Kommer de med grillspett till bordet och frågar om man vill ha

Fick vitlöksbröd med

Uppträdanden

Gott kött!

Frozen yoghurt till efterrätt. Var helt sjukt mätt sen på kvällen

Sista frukosten, jag håller i havregrynsgröten än! Blev lite melon till dagen till ära

Smilla gjorde naglar precis innan vi åkte

Ganska fullproppat... jag står för 2st 20kg bagage och en handbagage och min ryggsäck. Var på håret att jag fick med mig allt! Handbagaget väger inte 10kg... Hahah

Nu ska jag äntligen vara i Sverige i ett tag framöver. Har inte varit ordentligt i Sverige sen i julas. Ska bli vääääldigt skönt!! Men den här resan har med varit väldigt rolig men på ett helt annat sätt än backpacker resan. Perssons har varit så snälla mot mig och bjudit med mig på så mycket grejer. Resan i sig har varit väldigt rolig men det ska som sagt bli skönt att äntligen komma hem!

Tackar ni som följt den här bloggen, detta blir det sista inlägget här. Tack Singapore, Nya Zeeland, Bali och USA för det här halvåret!

CIAO

  • USA
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229