VECKA 4

Den här veckan har det inte hänt så mycket. Lowe var sjuk måndag-tisdag så då spenderades dagen där hemma. Det enda jag har gjort är att träffa Elena igen i torsdags. Var kul att se henne, vi båda hade haft en tuff vecka så var skönt att kunna relatera till varandra! Vi åkte till Beverly Hills där vi gick runt enligt min karta och kollade olika kändisars hem. Men de som stod på kartan var inte direkt någon jag visste vem det var. En av de jag visste var Elvis Presleys gamla hus! Men de var mest roligt att gå runt där bland husen och bara titta. Men de riktigt fina husen hade 10m höga häckar så då kunde man inte se så mycket haha. Vi åkte sen in till Beverly Hills Center där vi åt på en buffé. Man betalde 14,15 dollar och fick då äta och dricka hur mycket man ville. De var väldigt gott!

Det var de spännande som hände den här veckan. Jag har kommit igång lite med matten med och det känns kul! Ska försöka göra lite varje dag. Idag har jag varit duktig och städat o är nu påväg till Palm Springs. Vi ska vara där under helgen och bo på ett fyrstjärnigt hotell. Jag blir bjuden av Magnus vilket är supersnällt av honom. Just nu sitter vi i världens kö på high way:n. Alla ska åt vårt håll känns de som! Men vi lär komma fram vid 20 ikväll.

Har faktiskt sprungit 3ggr den här veckan. Första veckan som jag håller mitt mål haha. Men känns tungt och varit såhär röd varje gång. Ska försöka hålla i så hoppas jag verkligen att jag börjar känna någon skillnad snart

Måndags melliset blev jordgubbar med mjölk, eller kanske socker med jordgubbar och mjölk hahah

Gjorde pulled pork burgare en dag, så gott!!

Beverly Hills

Höga häckar som sagt

Där byggde de ett lagom stort hus...

På skylten stod det, "please use North gate"

Och där var norra gaten, ser verkligen ut som ett slott. Undrar verkligen vad de använder alla rum till!

Elvis Presleys gamla hus

Mitt drömhus typ, så fint!!!

Buffén vi åt på

Första tagningen

Andra

Efterrätt!!

En annan del av buffén

Glass

Så gott och mysigt ställe!

Coolt hur de skyltade bilar i parkeringshuset

Hotellet vi är påväg till nu.

Hoppas ni får en bra helg i Sverige i vårvärmen.

CIAO

  • USA
  • Nära Duarte, Kalifornien , USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229