VECKA 3

Tänkte att det är bättre att jag skriver om vardagarna och ett annat inlägg om helgen! Den här veckan har det varit riktigt varmt ändå fram till idag. Idag är de tyvärr mulet och jag tog på mig långbyxor. Men resten av veckan har det varit över 30 grader varje dag.

I tisdags åkte vi till Six Flags igen, alla inklusive Magnus. Om allt gick fel förra gången så gick allt rätt den här gången. Det var väldigt varmt, kom upp till 34 grader medan vi gick där så pga av värmen var det inte alls mycket folk. Vi stod Max 10 minuter i kö men på de flesta fick vi hoppa på karusellen direkt. Så på våra 3h hann jag och Smilla åka ca 10 karuseller. Lowe åkte med Magnus! Nu har vi bara 5 karuseller kvar att testa sen har vi kört alla. Men 4 var stängda i tisdags så får hoppas att de är öppna nästa gång.

Igår i torsdag träffade jag en annan Au pair, Elena från Tyskland. Hon och jag klickade inte lika bra som jag klickade med dom andra tyvärr. Men vi gick runt i Beverly Hills. Gick bland annat på Rodeo Road där det finns massor exklusiva affärer. Var mysigt att bara gå omkring och kolla! Jag köpte även en karta med vart alla stjärnor bor så de får bli en annan gång att åka runt där! Vi åt lunch på något som hette Fatburger, sen var det dags för mig att åka hem och hämta Lowe. Vi åkte till ett shoppingcenter, med Smilla såklart, och var där i ungefär 1,5h. Så fick med mig några plagg till.

Men planen är att åka och shoppa på ett outlet på söndagen så jag visar upp allt jag köpt då!

Vi åkte en karusell där man hade på sig VR-glasögon så att det kändes som att man åkte i rymden. Men glasögonen var inget vidare så de förstörde upplevelsen en aning

Här åker vi alla en vattenattraktion

Den här var typ exakt som insame men med mycket sämre sittgrejer. Så de gjorde jätteont i axlarna när man slängdes runt, den åker vi inte om

Den här var rätt rolig men vi trodde bättre om den! Favoriten var en som heter X2 och twisted rollercoaster tror jag den heter.

Den här våfflan var så god!!!! Vi fick göra en special också så halva vars jordgubb och halva med karamell, så båda blev jättenöjda!

Dom har en hammock så jag ligger och läser i ibland. Har kommit in i en bokperiod igen!

Nästa stora händelse var att Lowe klippte av sitt långa hår, det blev en riktigt snygg förvandling!

Samma kväll blev det svensk tacos till middag med. Tog ju med mig svensk tacokrydda hemifrån

Från en av mina promenader, tycker de går ganska bra med motionen

Så var det Beverly Hills

Ett coolt hus vi såg, undrar verkligen hur den ser ut inuti

Deras allmänna bibliotek

Tydligen var en kändis på Smillas skolas basketmatch igårkväll så blev att skjutsa henne dit så att hon äntligen kunde ta en bild med henne Hahha. Hennes reaktion över att kändisen var på skolan var ju underbar haha. Kändisen är tydligen en skådespelare från serien "The Fosters"

​Såhär mulet var det idag. Kommer ett annat inlägg om helgen sen! Hoppas ni alla får en bra helg och stort grattis Mamma på födelsedagen ❤️ Sjöng för henne igårkväll då det var morgon i Sverige! 


CIAO

  • USA
  • Nära Toluca Lake, Los Angeles, CA, USA

Gillar

Kommentarer

Mamma16år
Mamma16år,
Vilka härliga bilder!!😍nouw.com/mamma16år
malinenglund
malinenglund,
Tack så mycket! 😄nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229