VECKA 2 (BILDBOMB)

En hel del har hänt sen sist och det är väll bäst att uppdatera lite! Magnus var ju som sagt borta förra veckan och i tisdags åkte vi till six flags. Men tyvärr gick inte mycket rätt där. Vi trodde de skulle ha öppet till 20 men tydligen stämde de 18 så när vi väl kom dit hade vi bara 2h på oss. Det visade sig också att 7 attraktioner var stängda där bland annat en var en som Lowe ville åka. Det blev inte jättepopulärt... vi hyrde också en rullstol till Lowe men de visade sig att man var tvungen att ha något papper för att kunna gå handikapsvägen. Så det blev inte mycket åkande för Lowe tyvärr. Jag och Smilla åkte ca 4 st. Men vi planerar att åka dit igen nästa tisdag så får vi hoppas att det går bättre då!

Resten av veckan mådde jag sådär, började väll egentligen i tisdags. Var lite förkyld men sprang ändå i måndags så de var nog inte så smart... blev att ligga i sängen medan barnen var i skolan hela veckan. På fredagen mådde jag bättre. Då åkte jag, Lowe och Magnus till Universal för att gå på bio. Hann gå lite på City Walk innan. Bion var helt fantastisk. Man kunde fälla stolarna så man fick fotstöd och kunde ligga ner. Man fick också sjukt mycket popcorn. Såklart var de en del dyrare än den vanliga bion... men en jätterolig upplevelse!

På lördagen träffade jag två andra au pairs som var jättetrevliga! De var från Colombia och 25 o 26 år. De tyckte synd om mig för min ålder (här måste man vara 21 år för att gå ut) hahah. Vi åkte först till Getty center som är ett museum med asfin utsikt!! Där strosade vi runt i några timmar. Sedan åkte vi till Venice Beach men där var det jätteblåsigt tyvärr :/ vi åt i alla fall på stranden, spelade lite kort och pratade. Vi gick också lite vid strandpromenaden. Efter solnedgången åkte vi till Santa Monica och strosade runt lite i affärerna där. Tillslut åkte vi hem vid 22. Var helt slut Hahah. Men hoppas att de blir att vi ses nästa helg igen!

Idag (söndag) har jag facetimat med Schlyter och Almrots o familjen såklart. Är ju Valborg där hemma så fick vara med på ett hörn. Sedan åkte jag och Perssons till Hollywood där vi åt på Shake Shack. Det var väldigt gott! Sedan strosade vi runt lite på Walk of Fame och jag o Smilla gick in i lite affärer. Köpte 5 tröjor från Forever 21. Sedan åkte Perssons till en annan svensk familj och jag chillar lite hemma. Blev ju bra att jag tog tag i bloggandet med!

Påvägen hem blev det pizza

Kolla så sjukt många kuponger en unge hade vunnit!

En god ceasar sallad som jag lagade till en kväll

Jag och Lowe åkte till ett öppet hus för en high school och den var helt sjukt stor!

Här har vi City Walk

Man kunde bland annat "flyga" där

Fanns en affär med bara serier saker

Fanns en fontän som sprutade ut vatten i olika former så man visste inte vart vattnet kom härnäst. Där sprang massor ungar över o försökte att inte bli träffade av vattnet

Där satt vi bra

Vi såg Boss Baby, den var faktiskt bra!

I lördags Påväg till Getty center var man tvungen att ta ett tåg upp för att det hela låg på ett berg

Det var väldigt fint där

Jag, Jennifer och Diana

Påminde lite om Gardens By the Bay i Singapore

Där skulle man stå och lyssna på olika dikter

Såhär såg jag ut när jag först hörde dom, de var liiite speciella... vi garvade mycket åt den här bilden i efterhand hahah

Häftig utsikt som sagt!

Venice beach

En stor ring där de spelade olika instrument tillsammans

Såklart glass på det hela. Tog mint stracciatella och choklad brownie. Skulle tagit om mint straccitellan men inte brownien.

Jennifer piercade näsan med, hon hade inte vågat att göra de innan

Weed är ju lagligt här så man kunde gå förbi sånna här ställen

Nu är vi i Santa Monica där de var en jättemysig gång med massor av affärer och olika gatuartister

Nedcabbat till Hollywood

Vi gick in i en jättestor utklädningsbutik

Det var allt från den här veckan. Ska försöka blogga två gånger i veckan så det inte blir ett stort inlägg bara! Imorgon ska jag träffa två nya så ska bli spännande! Hoppas ni hade en bra Valborg!


CIAO

  • USA
  • Nära Toluca Lake, Los Angeles, CA, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229