TJA TJA BLOGGEN! (DAG 3)

Rubriken är tillägnad Schlyters och Almrots hahah. Somnade inte förens 5:30 igår... snacka om jetlag, sen ringde klockan vid 9:30, men vi gick inte upp förrens 12 hahah. Hoppas vi kan somna nu ikväll i alla fall, men nu om dagen:

Vår obligatoriska frukost.

Sedan tog vi uber till "little india", där bland annat templet som ni ser på bilderna finns (sri veeramakaliamman) men när vi kom dit var det tyvärr stängt, jag var så taggad på det templet :( men kanske berodde på att det var söndag. Annars var inte "little india" så jättemycket o ha enligt oss, så vi åkte ganska snabbt därifrån till ett shoppingcenter.

Shoppingcentret, om det är något som är bra i Singapore så är det shoppingen! Kul att man åker hit fattig hahah. Men köpte faktiskt en kjol som jag är nöjd med!

Var sjävklart tvungen att testa Mc Donalds här och de hade någon skruvpomme med kryddning, så god!!!

Sen åkte vi till "Gardens by the bay" som jag längtat!!! Och va så vackert! Som ni kanske ser går det folk mellan de olika träden, hade med velat göra det men de hade precis stängt när vi kom så det var lite otur... men även här var det en light show! Var så fin! Alla träd som ändrade färg i takt till musiken!

Lite bilder från lightshowen.

Åt sedan på en restaurang vid "Gardens by the bay", facetimade med familjen väl hemma på hotellet och ska nu försöka sova. Imorgon åker vi till NYA ZEELAND!!!!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229