Tentaångesten fortsätter

Ny vecka och det är klart att ni ska få ett litet inlägg av mig! Veckan började med att jag mådde dåligt i måndags, var inte sjuk men var så himla nervös inför tentan på tisdagen. Kan inte ens beskriva med ord hahah har aldrig varit så nervös inför en tenta. Mådde illa hela måndagen pga så nervös. På tisdagen fick jag i alla fall äntligen skriva den och den kändes bra. Borde få godkänt, det var sån lättnad! Anledningen till att jag var extra nervös inför den var för att det var produktionsekonomin, vilket inte var så mycket räkna utan mest fakta. Det är de tentorna som jag har lite mer svårt för i Sverige med och här är de ju på engelska med?! Himla tur att jag har sökt special condition så jag får mer tid på tentan och dictionary för att jag inte är engelskspråkig. Dictionary:t räddade mig på några frågor på tentan. Det var sån skön känsla när tentan var klar, var helt slut. Har ju gått och spänt mig så länge. Jag och Malin gick ut och åt efter på Bonditony's burger joint tillsammans med Evelina, Alice och Greta. Tog lång tid innan vi fick vår mat så kastade i mig maten när jag väl fick den. Men den var nog god hahah.

Efter tentan tog jag det ledigt i två dagar, njöt så mycket!! I onsdags tog jag en rejäl sovmorgon, kollade lite serier och fixade sen här hemma med att tvätta och laga mat. På kvällen blev det en spontan utgång på Beach Road Hotel. Det var jag, Evelina, Alice och Emma som gick ut från kollektivet och vi träffade upp mina klasskompisar från Linköping. Det var en rolig kväll! På torsdagen var det strålande sol så dagen spenderades på stranden. Det var perfekt temperatur för o bara ligga och sola. Badade några gånger men det är riktigt kallt faktiskt. Skulle chansa på 17-18 grader. Men det är skönt att svalka av sig. På kvällen gick jag, Alice o Evelina på bio, vi såg den nya Jokern. Men gud vad den var obehaglig. Jag och Evelina gillar ju inte skräckfilmer och den var ändå lite lik en skräckfilm tycker jag eftersom den var så obehaglig. Hälften av tiden satt jag o kollade mellan mina fingrar hahah. Men det var väldigt bra skådespeleri måste jag säga! Men inte alls min typ av film hahah. Vi valde mellan Jokern och Maleficient 2 och efteråt skrattade jag o Evelina o sa att vi borde ha valt Maleficient hahah. Men Alice var nöjd!

Fredag, lördag har det bara varit plugg. Har fått en del gjort tycker jag så har kunnat åka hem på kvällen. På lördagskvällen hängde jag till o med på några öl på olika pubar. Var mysigt att hänga lite! Snart börjar ju folk åka... Emma åker redan på måndag. SÅ SJUKT! Nästa vecka är liksom sista veckan här?! Kan inte förstå det.. Men i söndags så satte jag, Alice och Greta oss ner o bokade boende på östkusten. Ska vara med dom efter jag har gjort västkusten och innan Pappa och Marcus kommer. Får berätta mer om mina resplaner i nästa inlägg. Efter bokandet gick vi till marknaden som är här i Bondi, finns SÅ mycket fina saker där, vill ha allt! Men köpte ett par örhängen och ett halsband. Ska nog tillbaka nästa söndag och köpa lite mer. Åkte sen till skolan för o få lite plugg gjort men hade NOLL koncentration. Gick verkligen piss. Så åkte hem och chillat hemma. Jag o Malin har kollat film. Ska lägga mig tidigt så jag har energi och kan koncentrera mig imorgon för då vill jag få mycket gjort. Tentan är ju på tisdag och känner att jag behöver få lite mer koll.

Lite bilder från veckan:

Min standard fika har blivit donut och te. Nyttig man är :) Är också helt beroende av paradise hotel så pausar ibland plugget för o kolla på det hahah.

På måndagen kom jag hem till nybakade scones och så såg vi Solsidan tillsammans med kollektivet, otroligt mysigt!

Sista bilden är från ens placering på tentan i tisdags. Fick mitt turnummer 12, så då kände jag att de här måste ju gå bra och de tyckte jag de gick också!

Bilder från Bonditony's. Trötta själar som åt där hahah. Men alla var väldigt nöjda. Jag tog en vanlig hamburgare med ost, sallad och olika såser tillsammans med pomme och aioli.

Lite oklara bilder från utgången i onsdags. Andra bilden visar kön för att gå upp på övervåningen på Beach Road Hotel. Man var alltså tvungen att köa för att komma in på klubben och sen köa igen för att komma upp på ovanvåningen där dansgolvet är. Rimligt...

Från när vi chillade på stranden.

Bild från bion i torsdags. Och på fredagen var det back till biblioteket och min standard fika hahah

Det var ju rugby final i VM där England mötte Sydafrika i lördags. Vi kollade sista kvarten på matchen (de andra var inte så taggade på o se så var först på en bar utan tv) och sydafrika vann tyvärr. Så det var inte så jättefirande då de flesta i Australien hejar på England. Men vi hade kul ändå på de olika barerna. Favoriten är fortfarande bar 34 där det är livemusik!

Lite bilder från marknaden, jag köpte en god hallon o banan smoothie i väntan på att marknaden skulle öppna.

Sista bilden är på det jag köpte, ett halsband och ett par örhängen. Är väldigt nöjd! Har redan på mig halsbandet och ett av örhängena. Och ja blev sämst bild på örhängena men inget blev bra hahah.

Det var allt för den här veckan. Är så taggad på att bli klar med tentorna, men det är ju sista hela pluggdagen imorgon. LÄNGTAR! Är så skoltrött hahah. Hoppas ni har det bra!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229