Singapore!

Nu har vi kommit till Singapore o vi är helt slut!! Rest i över 24h och vi fick så ont i svanskotan av allt resande. Men nu är vi här och det är så skönt! Dock när vi kom till vandringshotellet var det inte alls som vi tänkt oss, rummet va okej men toan, duschen och det runt om var så ofräscht!! Så vi bestämde oss för att byta till ett vanligt hotell. Blev 500kr slängda i sjön från vandringshotellet men vi kände att det var värt det, så ofräscht tyckte vi det var hahah. Håller tummarna för att de andra vandringshotellen inte är likadana men det här var det sunkigaste vi hade bokat så de hoppas vi inte händer. Det är så varmt och fuktigt här och det har regnat lite men annars är det mest molnigt. Här kommer lite bilder från dagen:

Här mitt i natten på Arlanda .

Vi mellanlandade bl.a. i Bombay och det var väldigt annorlunda.

Väl framme i Singapore var vi tvungen att fylla i ett formulär om vår vistelse.

Vi var så glada att se vårt bagage, med två mellanlandningar trodde vi verkligen att de hade kommit bort längst vägen men som tur var inte! Det var dock kaos vid väskorna haha.

Vi tog sedan en flygbuss till hotellet, hur smidigt som helst och blev avsläppta precis utanför.

När vi åkte med bussen åkte vi bl.a. förbi en annan buss och vi vinkade till varandra, sedan började dom posa för bilder till oss och vi gjorde likadant hahah.

Efter vi lämnat stora väskan på hotellet gick vi runt och kollade lite av staden, men vi orkade inte mycket pga vi var så trötta efter jet lag.

Vid 16 gick vi till hotellet och somnade vid 17 och har sovit tills 21, vi är så hungriga men orkar inte gå ner för o köpa något, får vänta tills frukost hahah. Det här var i alla fall vår första dag i Singapore och nu ska vi planera lite mer till de andra dagarna.

CIAO

  • Singapore
  • Nära Singapore

Gillar

Kommentarer

Schlyter
Schlyter,
Spännande stad och arkitektur och det ser rent ut 👍 😉
malinenglund
malinenglund,
Ja verkligen! Man får tacka alla lagar för att det är så rent 😜nouw.com/malinenglund
Moster
Moster,
Amen shit vilken fin reseplånbok!! Vart har du hittat den 😉?
malinenglund
malinenglund,
Visst är den fin 😍 fick den av en vänlig själ! Hahahnouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229