Plugg plugg plugg

Den här veckan har inte varit något av de roligaste direkt, vi alla har grävt ner oss i plugg. Men så går det när man åker på semester hahah. Vi har ett grupparbete som vi ska lämna in nästa vecka och ha presentation i veckan efter. Tror jag och Malin har gjort 90% av arbetet... Ingen suverän grupp vi kom med direkt. Så de ska bli skönt när den är över! Läskigt dock att presentera inför klassen, men det är väldigt många asiater i klassen som jag inte hört säga ett ord engelska så det känns lite lugnande i alla fall. En av dom är i vår grupp, tror jag hört henne säga ett ord på engelska. Annars viskar hon till sin andra japanska kompis och hon säger det på engelska till oss. Stabil grupp....

I lördags hittade vi på lite grejer ändå. Då åt jag, Malin, Greta, Lotta och Alice brunch ute. Väldigt gott och mysigt! På kvällen bjöd vi in våra svenska kompisar hit på förfest, vi var ca 20 st här. Så många! Men det var väldigt kul!! Har fått reda på när tentorna är, har 3 st och de ligger hyfsat bra ändå! Men börjar bli nervös... Jag måste ju klara alla annars blir jag återbetalningsskyldig till CSN... Men men det ska nog gå. Har börjat planera vad jag vill göra efter jag har slutat skolan. Har pratat med en som går i min parallellklass i Linköping och vi ska nog göra västkusten tillsammans i 2 veckor. Väldigt kul! Nu ska jag bara fundera ut vad jag vill göra sen i två veckor innan Marcus och Pappa kommer. Resan med dom är nästan färdig planerad, är bara några dagar jag ska planera in vart vi ska. Jag har blivit reseansvarig, det tar väldans tid att sitta och söka o boka... Känner mig lite stressad med eftersom de är jul och saker börjar ta slut. Men borde bli klar med allt i veckan!

Lite bilder från veckan:

På måndagen var det storstädning och det var allmänt kaos... Men de var skönt att ta tag i det!

På måndagen var det verkligen stora telefondagen för mig. Ringde hem och pratade med Ullis, Momo, Stirren och Marcus o Pappa. Mormor hade en överraskning att hon hade skaffat en till hund, Stina heter hon. Ville sätta mig på en plan där o då o flyga hem och gosa med Stina, SÅ HIMLA SÖT!

Sen var det ju ingen vanlig dag i måndags utan det var många jag kände som fyllde år. Bland annat Stirren och Marcus som jag ringde och sjöng så fint för. Tänk att mina favoritpersoner fyller år på samma dag <3

Det har regnat HELA veckan, inte det roligaste vädret att komma hem till hahah. Men kan ändå tycka det är lite skönt när man ändå bara sitter inne och pluggar.

Malin bakade en jättegod äpplekaka en kväll!

De här bilderna summerar vår skolvecka ganska bra. Jag och Malin har ju labb varje vecka och till den var vi tvungna att köpa labbrockar och glasögon, så otroligt snygga är vi!

Lite mer vardagsbilder, bild 1 är kön för att komma upp ur tunnelbanan vi rusningstrafik. HUR tänkte dom när de enda sättet att ta sig upp är EN rulltrappa?!

Bild 2 är kön för att komma på bussen, långt bak på bilden står det "D". Där går jag på bussen, helt sjukt hur många som åker till o från Bondi.

Bild 3 är svenskt GODIS. Greta var på Ikea på måndagen och jag la en liten beställning. Njöt väldigt mycket när jag åt det!

Sooool, och svenskar som vi är tog vi vara på varje sekund av det. Vi åt såklart lunch ute.

På fredagen hade vi pizzakväll. Vi gjorde Pizza Blanca och en med salami o champinjoner. Väldigt gott o mysigt, efteråt blev de film.

Från vår brunch, jag tog en gröt med lönnsirap, jordgubbar och karamelliserad banan. Den var otroligt god! Till det drack jag skogsbärs frappé, riktigt lyxigt!

Bild 1 sitter vi alla o är duktiga och pluggar.

Bild 2 var den stora happening i veckan. En morgon hade någon skjutit in en lapp under vår dörr. Det var från granne som sa att man såg in till oss väldigt bra och att de inte uppskattade att se oss nakna när vi bytte om vid fönstren. De hade söner som tyckte de var jobbigt... HUR STELT?! Vi alla började i alla fall asgarva och gick till våra fönster för o se hur bra man såg, man såg väldigt bra... Så nu drar vi ner persiennerna när vi byter om hahah.

Bild 3 är från en promenad vid Bondi Beach.

Lite bilder från förfesten och utgången i lördags. Otroligt kul!

På söndagen samlades alla i mitt och Malins rum och pratade igenom kvällen, sedan tog vi oss till stranden och köpte lite bakismat. Jag tog såklart BigMac Meny. Otroligt bra ställe att hänga på vid stranden i alla fall!

På söndagen surfade Lotta och Emma o Greta kollade på. Jag svängde med förbi och kollade lite. Kände mig som en stolt förälder som satt o kolla på sitt barn hahah. Men det var väldigt mysigt att sitta där under solnedgången!

På kvällen på söndagen blev det TACOKVÄLL, var otroligt sugen på det och fick med mig flera på den middagen. Njöt otroligt mycket!

Juste, har satt ihop en liten video om vår resa på Fiji, kolla gärna på den om ni vill se mer hur vi hade det på Fiji!

Det var allt från denna vecka. Så sjukt att halva tiden nu har gått här i Sydney, tiden springer verkligen förbi här! Får försöka njuta så mycket jag kan. Hoppas ni har haft en bra vecka där hemma!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229