Perth

Nu är vi äntligen framme i Perth. Vi har kört hit på tre dagar från Broome. Vi körde alltså:
Dag 1: 9h o 30 min
Dag 2: 8h o 30 min
Dag 3: 6h o 20 min.

Så har varit en väldans farande. Men vi bytte ofta så det gick väldigt bra tyckte jag. Enda jag känner av är att jag har väldigt ont i ena axeln och upp till nacken. Tror jag på något sätt spände den medan jag körde så den är väldigt stel nu. Men annars har det gått bra! Kändes konstigt att säga hej då till pärlan (bilen) men samtidigt skönt att inte behöva sova i den sängen något mer Hahah. Vi tog oss till hostellet och tvättade, blir en del tvätt på 3 veckor. På kvällen gick vi ut o åt, blev lax. Kändes konstigt att de var sista middagen här på västkusten tillsammans. Nu har jag packat så allt står färdigt för inatt vid 5:30 flyger jag till Byron Bay. En Uber kommer o hämtar mig vid 3:30 så blir inte jättemycket sömn inatt men hoppas att jag kan sova något på flyget.


Hej då pärlan. Och en bild från Perth

Bild från middagen och en bild från julpyntningen här. Känns så konstigt för har verkligen noll julkänsla. Känns mer som om jag kommer komma hem till midsommar Hahah. Så känns konstigt att se julpynt överallt. Blir en annorlunda jul här iår.

Vad vi startade med för kilometer: 8 434km, och vad vi slutade med: 14 967km. Vi har alltså åkt 6 533 km på tre veckor. Känns sjukt!

Är spänd på att åka till östkusten imorgon, är så taggad på att träffa Alice, Greta o Evelina som jag bodde med i Sydney. Alice och Greta ska jag vara med enda tills Pappa och Marcus kommer. Evelina är där 5 dagar så kommer kunna hänga en del med henne också. Ska bli så kul att ses igen, kändes så konstigt att lämna alla som man bott med i 4 månader.

Har helt vänt på dygnet nu när vi har rest. Har gått o lagt oss vid 21 och gått upp vid 6 Hahah. Det är verkligen inte min vanliga dygnsrytm. Men man har ju vaknat för att det har varit så varmt i bilen. Kommer nog bli en liten annorlunda dygnsrytm i Byron Bay där vi för det mesta kommer chilla på stranden o festa till det lite. Klockan är 21 och ska snart försöka sova så jag får några timmars sömn. Nu är ni lite uppdaterade över vad jag gör och vart jag ska. Ha det bra där hemma!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229