Musikal i operahuset

Hej hallå! Det blev ett lite senare inlägg om förra veckan men men så blir det. Veckan bestod för de mesta av plugg faktiskt. Försöker göra klart distanskursen jag läser så jag inte behöver göra den sen när de är tentor här. Har gjort hälften så blir att kötta i några veckor till sen ska den nog vara klar.

Annars var en stor happening att vi gick på musikal i operahuset. Det var så mysigt! Alla klädde upp sig och vi gick o tog en drink innan vid operahuset baren. Musikalen vi såg hette ”West Side Story”. Handlade om ungdomar på 70-talet. Var rolig! Musikaler kan ju vara lite överdrivna så reagerade lite på det men annars var den väldigt bra. Var kul att få uppleva att vara inne i operahuset. Enda kritiska jag har att säga var att det var dåligt med snacks... men var inte riktigt tillfälle att sitta med en chipspåse direkt med tanke på vilket umgängeskrets som var på musikalen. Så då slapp jag i alla fall göra bort mig hahah.

På lördagen höll vi även i en Beer-Pong turnering för våra kompisar här. Totalt var vi 23 personer och vi hade lottat lagen. Totalt var det 8 lag. Det hela började vid 15 och det var gruppspel som sen blev semifinal samt final. Jag var i samma lag som Greta och Elin, vi vann våra första två matcher o tog oss till semifinal. Där vann vi också och sen vann vi finalen!! Så ni läser vinnaren av ”The World series of Beer Pong”s blogg hahah. Men det var kul och jag ska ju inte sticka under stolen med att jag var med att vinna. Vi alla tre var on fire!

Lite bilder från veckan:

Croissanter som Malin bakade i måndags, otroligt goda!

Min lunch vs Malins lunch på tisdagen. Misstajmar alltid maten så jag har aldrig med mig matlådor känns de som hahah, inget bra...

Lagom fina vyer det är vid operahuset!

Vi satt lite på sidan, så vi såg inte riktigt hela scenen men var nöjda ändå!

På andra bilden ser ni Emma och Malin som vinkar, de satt lite längre fram.

Såhär såg de ut inuti i operahuset, trodde det skulle vara större men kändes väldigt lagom stort ändå.

Men man såg hur mycket folk de var på musikalen när alla skulle gå ut därifrån.

En bild från när jag pluggade projektledningen i veckan med en munk till. Lite vardagslyx! Tog en caramel smak den här gången, gillar nog choklad mer faktiskt men god.

En kväll hade vi grönsaker och dipp med hembakade scones med smör sylt och ost. Bakade av Evelina och Greta. Så kollade vi på Johan Falk, väldigt mysigt kväll.

En plugg dag i skolan, är väldigt höga byggnader här. Jag o Alice pluggade här i de nyöppnade huset, är väldigt mycket glas där med fina vyer.

På fredagen gick vi upp vid 6:30 för att ta en promenad till Bronte där det finns en känt croissant ställe som heter Iggys. Det var kö in när vi kom dit vid 7:30. Var bara uppför påväg dit så då var man extremt sugen på något att äta!

Caféet heter ”Iggys”, jag tog en choklad croissant och en smoothie från ett annat café. Vi satte oss sen på en bänk med jättefin utsikt. Sån bra morgon!

Det var bra väder på fredag förmiddag så då gick jag o Malin till Bondi Beach. Blåste dock en del så var bara där i 2h. Var dock otroligt mycket folk där!

Tog en glass påvägen, passionsfrukt smak. Otroligt mycket smak o väldigt god!

På lördagen åt vi brunch på ett ställe som heter ”Shuk”. Jag tog pannkakor och en smoothie med rödbetor (?). Var inte det bästa jag ätit men de andra var väldigt nöjda. Så valde kanske fel saker på menyn bara...

Sen förberedda vi för Beer Pong turneringen. Jag fick krupp på vår gräsmatta som vi inte kan ta hand om för att vi inte har fått verktyg till det. Så tog vår kökssax och klippte gräsmattan hahah. Tog en timme men de blev väldigt bra!

På bild 2 ser ni hur gräsmattan såg ut innan jag började klippa. Så högt med ogräs...

Alla lag hade fått ett varsitt lagnamn som var olika australiensiska slangord. Vi gjorde sen namnlappar med lagnamnen, det är dom Alice posar under på bild 1.

Bild 3 är en bild på vinnarlaget, Elin, jag och Greta!

Pizzaleverans!

Dagen efter var det städning som gällde. Vi sa att de var sista gången vu styrde något för de är så tråkigt att städa efteråt hahah. 

Jag, Alice och Greta gick o åt kebab i en park. Otroligt gott! 

Det var allt för den här veckan. 

CIAO


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229