Kalbarri

Resan forsätter, sov hyfsat bra natten vid Geraldton. Åt frukost vid vattnet o den fina utsikten igen. Så fint! Åkte sen vid 8 vidare till nästa ställe. Första stoppet på vägen var något som jag har varit väldigt taggad på och det var ”pink lake”. Det är alltså en sjö här som är rosa, hur coolt?! Den var väldigt cool att se, var otroligt mycket salt i sjön. Väldigt vackert! Vi fortsatte sen till Kalbarri National park där vi stannade på lite utsiktsställen. Var verkligen så fint! Vi kom sen fram till Kalbarri och det var en större stad än jag trodde, det fanns till o med restauranger och matbutiker Hahah. Och så fanns det 4G här så kunde äntligen få upp ett blogginlägg och ringa lite hem. Äntligen!! Har varit så otroligt dåligt internet under tiden vi har åkt. För det mesta står det ”ingen täckning”. Så har varit lite svårt att höra av sig till folk. Så det gäller att passa på när det väl finns internet. På eftermiddagen la vi oss och solade o badade vid stranden. Vattnet är så mycket varmare här än i Sydney, skulle gissa på att vattnet är ca 22 grader här och i Sydney typ 18 grader. Så här är det väldigt varmt! På kvällen gick vi ut o åt, lyxade till det lite och tog kött. Inte ätit gott kött sen vi var i Fiji vilket var i September så det satt väldigt fint med lite kött. Annars bor vi på en väldigt bra camping precis vid stranden och med fräscha toaletter o dusch. Så skönt o ta en dusch! När vi skulle lägga oss på kvällen så hade vi bakdörren på bilen öppen för o vädra lite, då lät de som om någon gick förbi så kolla vi ut och det var två kängurus som hoppade förbi precis vid vår bil på campingen?! Det här är ett sjukt land Hahah

Andra dagen i Kalbarri och vi upptäckte nationalparken. Det var lite olika hikes som vi gjorde. Vi kollade på Z-bend och Nature’s window. En hike vi gjorde tog ungefär en halvtimme där vi gick nere vid naturen och sprang på en emu Hahah, så sjukt med djuren här. En annan hike vi gjorde tog en timme och sen en på 2h och 45 min. Det var väldigt varmt idag med, runt 30 grader så vi drack mycket o tog vätskeersättning men jag blev ändå helt slut. Den hiken som tog längst tid var 9km lång och då gick vi på sand eller klippor hela tiden. Jag trodde jag skulle svimma flera gånger. Var så jobbigt i den här temperaturen. Men vi kom tillslut fram. Tror jag var påväg att bli sjuk för brukar inte må så dåligt av en hike som jag gjorde då... Men vilade på eftermiddagen och mådde bättre. Pratade lite med Marcus, var mysigt! På kvällen lagade vi mat, blev lite pesto pasta och sen lite kortspel. Men la oss tidigt, vid 21. Sov dåligt natten innan så behövde sova lite extra. Vi är verkligen som tanter här, går o lägger oss vid 21 och vaknar vid 7 Hahah.

Frukost med en view

Och lite bilder på pink lake

Var verkligen så salt så låg salt högar i vattnet. Det fanns även torkade gropar med bara salt. Så fint när allt är rosa!!

Lite bilder från utsiktsplatser i nationalparken

Macka till lunch, blev salami idag. En bild från stranden och såklart en bild på middagen.

Lite bilder från första hiken där vi såg en emu hahah

Bilder från andra hiken där vi gick till z-bend. Man ser verkligen att det är torka nu på deras sommar för vattnet brukar vara högre om man kollar på bilder men tycker det är fint ändå!

Tog även fram min svett-handduk som jag haft när jag tränat. Den behövdes verkligen en dag som denna Hahah

Viktigt med vatten idag!! Tur att vi köpte en 10 liters dunk som vi har i bilen. Fyllde på flaskor flera gånger under dagen..

Äkta turistbilder vid Nature’s window

Bra start på 9km hiken med den där skylten Hahah

Vi gick alltså längst ner till floden som ni ser på tidigare bilder, så långt ner!

Kan vi diskutera mina svettfläckar på tredje bilden???

Så glada efter att ha klarat 9km hiken!

Och en bild på hur smutsig jag var efter allt gående. Herregud vilken linje hahah

Hur mysigt ser det inte ut i vår bil? Gillar den verkligen!!

Och en bild på hur bränderna är just nu i Australien. Vi åkte till västra sidan i perfekt tajming i alla fall!

Imorgon åker vi till ett nytt ställe. Får se hur internet är där, har njutit så mycket av 4G här!! Behöver ha bra internet för att kunna blogga, så får se när nästa inlägg kommer. Gillade Kalberri, kul med nationalpark och samtidigt strand o kunna bada. Vi hörs om ett tag!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229