HELG 7

Sista helgen innan vi åker hem, kändes väldigt sjukt! Magnus jobbade med en mässa så var bara ledig söndag. Men hann med en del ändå! På fredags kvällen åt vi pizza. Var ett ställe där man fick välja exakt vad man vill ha på pizzan. Var väldigt gott! Det var också doughnut-dagen så åt den rosa munken från Universal Studios, var gott men mäktigt Hahah. Smilla åkte sen och sov över hos en kompis och jag o Lowe kollade lite film. Jag gjorde också en personlig almanacka, älskar att hålla på med sånt

På lördagen facetimade jag förts med Englund, farfar fyllde 75 år och jag var med i ett litet hörn av födelsedagsfirandet i alla fall! Sedan åkte jag och hämtade Smilla som sovit över. Resten av dagen spenderades vid poolen i solen. Så skönt!! Smörjde oss bra så brände mig inte, Wihoo! Fick mycket färg så är nöjd! På kvällen åkte vi till Bubba Gump och åt middag, jättemysigt och gott!

På söndagen åkte jag och Smilla till ett shopping center som är utomhus, jättefint!! Men det var dock lite finare affärer där så vi var inte där så länge. Men det var absolut värt att se det, "The Grove" heter det. Efteråt åkte vi till Glendale Galleria för att shoppa lite mer. Jag köpte lite den här gången med. Det var inte planen men men fina grejer var det!

Pizzan längst bort är min pizza och den närmsta är Smillas. Lowe tog lite av båda. Jag tog skinka, zucchini, champinjoner, getost och fetaost. Jättegott!! Smilla tog halva botten med pesto sås, det var överraskande gott!!

Donuten blev lite mosad i kartongen under dagen men den var lika god för det

På lördagen var det jättebra väder som sagt och såklart blev det jordgubbar och mjölk

Sola sola sola

Tog en jordgubbs lemonade till maten, så god!

Maten vi tog, såå gott!!!

Vi köpte lite godis till kvällen

Så gott det med, allt är gott

The Grove

Starbucks mellis/lunch

Utanför Glendale Galleria finns de lite affärer

Middagen, den var så god! Var på Red Robin

Byxorna jag köpte. Känns inte riktigt som min stil men tyckte om dom!

En klänning jag köpte, älskar den. Så fin!!!

Det jag köpte. Köpte en annan t-shirt klänning, korta leggings att ha under klänningar och strumpor!

Det var allt från sista helgen här. Nu är det bara en vardagsvecka kvar tills vi åker hem. Känns väldigt konstigt!!

CIAO

  • USA
  • Nära Los Angeles, Kalifornien, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229