HELG 5

Denna helgen var perfekt! Fredagen blev en lugn hemma kväll med grillning. Till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk. Så gott! På lördagsmorgonen facetimade jag med familjen. Sen vid halv 12 åkte vi från huset. Dagen bestod sen av att besöka olika stränder så att jag skulle se så många som möjligt! Vi började med "El Matador" som var familjens favorit. Där var det superfint med klippor och strand. Sanden var jättefin. Det var också perfekt temperatur så man kunde ligga och sola utan att svettas och behöva bada direkt. Så där solade vi lite, Magnus och Lowe badade men inte jag och Smilla. Nästa strand var Malibu. Där stannade vi och gick ut på piren och tog en milkshake. Satt sen där och njöt av utsikten. Sista stoppet blev Santa Monica. Där åt vi på cheesecake factory. Det var så gott!! Efteråt strosade vi runt lite på gatorna vid Santa Monica, de är så mysiga, innan vi åkte hem!

Idag var en rolig dag, vi alla tog en surflektion! Det var riktigt svårt men så kul!! Vår lärare sa att han var helt beroende av att surfa och det kan jag förstå. Tiden bara flög förbi och man ville bara fortsätta när tiden var slut. Lektionen var 1h och 45 min men vi kanske var i vattnet i en timme. Det kändes dagen efter Hahah. Lowe, Smilla och Magnus lyckades ställa sig upp och stå lite på brädan men inte jag haha. Jag kom upp men ramlade direkt. De var en aning frustrerande men men. Kul var det i alla fall! Lektionen var på Santa Monica Beach så då fick jag se den stranden med, jättefin! Efteråt gick jag och Smilla runt i olika affärer tills 21 då vi tog en uber hem.

Så helgen har bestått av strandhäng, surfing och shopping. Kan den bli mer perfekt?

Jordgubbar med mjölk och liiiite socker

Vi åkte såklart nercabbat

Minibananer som vi köpte

Malibu!

Chokladshaken vad väldigt god, hade tagit om den!

Fint bakom oss påväg till Santa Monica

Jag tog en räkpasta, den var god men hade nog testat en annan rätt om jag åt där igen. Portionerna var enorma!

Såklart tog vi cheesecake. Vi tog den populäraste som var jordgubb och sen hasselnöt. Tyckte mest om hasselnöt men i lagom mängd. De blev lätt för mycket!

Hade en sån trevlig servitris! Som sen frågade Smilla om hon var singel hahah

Han sjöng helt sjukt bra

Santa Monica Beach

Vår surflärare hade typiska surfarlooken

Coolingarna

Efteråt var vi törstiga!!!

Där alla affärer ligger, så fint!!!

Mellis

Det är väldigt mycket liv där på kvällen. Här var det latinmusik och massor par dansade till det

Det jag köpte, bara från min lista vad jag behöver! Två par skor blev det. Det var rea på dom och sedan var det köp ett par o få andra paret för halva priset. Så jag slog till! Båda paren fick jag för 65 dollar. När jag i veckan var på en annan outlet kostade ett par 70 dollar. Så jag är nöjd!

Äntligen har jag unnat mig två bra bh:s också. De var så sjukt sköna!! Kostade 84 dollar tillsammans. Där var det med köp en och få andra för halva priset.

Sedan en vanlig Levis T-shirt för 32 dollar, inte billigt men vågade inte chansa till någon outlet då de har varit slut på alla ställen jag har varit innan.


Det var min shopping och min helg. Mer shopping kommer det kan jag lova Hahah. Hoppas ni får en bra långhelg!

CIAO

  • USA
  • Nära Toluca Lake, Los Angeles, CA, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229