EN VECKA

En vecka har nu gått och jag tycker jag har kommit in i det ganska bra. Jag har dock inte fått in i min vardag att åka till olika ställen när barnen är i skolan men de ska jag försöka få in 1-2ggr i veckan! Magnus har haft två kollegor på besök som var jättetrevliga, på min lediga dag förra veckan (lördag) var jag i Glendale Galleria i 9,5h!! Det är ungefär det som har hunnit hända här borta. Jag håller fortfarande att jag springer varannan dag och går varannan dag på vardagar vilket känns bra!

Magnus är i Las Vegas till fredag så jag är själv med barnen tills dess! Planerna för veckan är att jag, Smilla och Lowe ska till Six flags imorgon efter skolan. Six flags är ett stort nöjesfält och det är vi alla väldigt taggade på! På torsdag ska jag och Lowe på öppethus för en high school och på fredag ska Smilla på födelsedagsfirande. Ska även försöka träffa en annan Au pair jag pratat med via en grupp på Facebook på fredag när jag är ledig.

Nu kommer lite bilder från dagarna som gått där bland annat mina köp är med. Shoppade för ungefär 280 Dollar. Är supertaggad på att kunna göra av med hela lönen jag får här. Älskar ju att shoppa och min garderob behöver lite förnyelse!

Vi åkte till Walmart en dag som är en affär som har ALLT! Är ungefär lika stort som Biltema och vi spenderade 2h där. Vi var väldigt trötta på stället i slutet haha

Lowe fick en el rullstol eller vad det heter pga av sitt ben. Det garvade vi länge åt när han åkte omkring. Den pep också när man backade så vi hörde när Lowe var i andra änden av butiken och backade Hahah. Länge sen jag garvade så mycket!

I butiken sålde de knivar och pistoler! Men de var bakom glas!

Vår överfulla vagn...

Jag solade i fredags, var 30 grader och strålande sol!

Magnus bad mig köpa is och hälla över det i frysboxen men isen måste ha smält och sen stelnat för de var som en stor klump. Så jag fick åka hem med isen såhär. Väl hemma fick vi hacka den med en golfklubba!

Magnus och hans kollegor testade all utrustning tills mässan i Las Vegas och det var kaos i matsalen!

Lyxliraren Lowe äter glass i poolen!

Glendale Galleria, den var sjukt stor!!

Dom fick nästan till mitt namn på Starbucks...

Alla mina påsar!

De mesta av det jag köpte, köpte också trosor från Victoria Secret och en byxdress o en klänning

Byxdressen, den är marinblå och jag älskar den!!

Den här polo klänningen var också marinblå

Jag med skjortan från US. polo

Till lunch åt jag in'n'out, var gott och fräscht! Men shake shack ska tydligen vara godare. Var ju och shoppa själv så de var tur att jag prata med Stina i telefon när jag åt lunch, då kände jag mig inte lika ensam Hahah

Jag och Lowe åt även in'n'out till lunch i söndags och då fick man maten på en bricka. Rätt smart ändå men maten kallnar rätt snabbt om man ska åka hem!

Den där stora påsen är alltså bara majskorn?! Allt är i mega size här!

Grannarna la ut solstolar gratis så de tog vi med oss hem hahah

Dom hjälpte även oss bära in dom, så snälla!!

Passar ju perfekt!

Till lunch idag åt jag jordgubbar med mjölk. Var bara tvungen att sukta er i vinter-Sverige hahah

Jag hittade var myrfarmen var på baksidan idag så jag och Lowe hittade en krypspray. Får hoppas att vi blir av med dom nu!

Smilla köpte heliumballonger till sin kompis som fyller år imorgon. Vi var i en affär som heter Dollar Tree, allt därinne kostade 1 dollar. Helt sjukt!

Det var det jag hade att komma med än så länge. Jag uppdaterar er mer när veckan har gått. Den här veckan har ändå gått väldigt fort! Och nu ska jag försöka planera mina dagar mer. Ha det så bra!

CIAO

  • USA
  • Nära Los Angeles, Kalifornien, USA

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
asså malin!! vas häftigt och fantastiskt bra du verkar ha det! är så extremt avundsjuk på allt! ser verkligen fram emot att ses när du kommer hem till sommaren så vi får höra allting! <3theresejohanssooon.blogg.se
malinenglund
malinenglund,
Jaa, har det så bra här!! Längtar med så tills sommaren då vi äntligen kan ses igen!!! <3nouw.com/malinenglund
Eva S
Eva S,
Tja tja bloggen😘 Snygga kläder, vilken bra shopping, du fick mycket för pengarna. Vad härligt ni bor och sol och värme😂Som vi längtar efter det här hemma. Hur var Six flags? Alla hälsar, massor kramar till dig och alla Perssons💕
malinenglund
malinenglund,
Tja tja 😂 Jaa och mer ska de bli 😜 Six flags var jättekul!! Blir fler turer dit! 😍Hälsa alla tillbaka!! Kram❤️❤️nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229