Emma fyller år!

Hej hallå alla där hemma! Nu kommer ett nytt inlägg från en favorit influencer <3

Har fått önskemål från mina fans att skriva inlägg oftare här, 2ggr i veckan istället för 1 gång i veckan. Måste tyvärr säga nej till detta då det faktiskt inte händer så mycket här hahah. Jag hittar mest på grejer på helger, vardagarna består mest av träning och skola. Så ni får nöja er med ett inlägg i veckan från lilla mig.

Stora happeningen förra veckan var att Emma (en jag bor med i kollektivet) fyllde år på söndagen. Det firade vi med att åka in till Sydney på lördagen och shoppa samt äta en supergod lunch. Blev dock ingen shopping för min del, letar efter en jacka men har inte hittat någon än. Kan nog bli internet shopping istället. Det blåste dock väldigt mycket så därför var det skönt att gå inne i affärerna. Hela helgen har det blåst storm, så det har inte varit mycket tid spenderad ute. På kvällen blev det förfest som vanligt hemma hos oss, sen drog vi till en bar med live musik, väldigt mysigt! Tillslut åkte vi in till själva city och gick ut på cluben som låg mittemot opera huset. Det var inte så mycket folk ute men vi hade kul ändå! Vid 12-slaget köpte vi bubbel och skålade för Emma. En riktigt kul kväll!

På söndagen hade Greta bakat brownie och vi alla gick upp och sjöng för Emma. Det var ett gäng tappra bakissjälar som stod där o sjöng så fint hahah. Vi gick sedan ut och åt brunch på ett ställe i North Bondi, väldigt gott och mysigt! Resterande dagen spenderades i sängen framför Gossip girl. Brukar alltid få mycket hemlängtan när jag är bakis, eller mer att jag saknar alla där hemma, särskilt Marcus och Pappa. Men facetimeade med dem i söndags så det var skönt <3

Har också som mål att bara gå ut en gång i veckan här (inspirerande mål hahah). Men oftast "försvinner" en dag då du är bakis och tiden går så himla snabbt här så vill ta vara på tiden här!

Malin otroligt glad på skolans instagram, hela vårt kollektiv garvade sönder när vi såg den här bilden. Hon är så taggad på sin gratis glass hahah <3

Bild 1 är från en promenad jag tog i helgen, det var inte lika härligt som de ser ut då jag trodde jag skulle blåsa iväg hahah.

Bild 2 är från vår spelkväll med Monopol och DIPP. Denna vecka blev det Holiday, det ÄR så gott med dipp alltså. Blir sugen på det nu när jag sitter och skriver det här hahah.

Från dagen i Sydney, första bilden är Town Hall och den andra är där vi åt lunch. Är tydligen ett populärt café då vi fick vänta 30 min på bord men det var de värt!

Bild 1: Emma och Malin.

Bild 2: Vår mat, vi beställde direkt in efterrätt hahah. Jag var den tråkiga och tog burgaren, dock väldigt god med rosa kött! Jag och Alexandra delade på en Salted Caramel med choklad och nutella.

Bild 3: Jag och Alexandra på vår lunch, hon pluggar civilekonom i Linköping.

Bild från baren och en bild på födelsedagsbarnet!

Bild 1 är från uteserveringen på cluben vi var på. Skapligt läge.

Bild 2 en fin selfie på mig (om ni inte känner igen mig), Alice, Emma och Evelina vid operahuset.

Hahah garvar högt åt bild 1. Det är en bild från bussen påväg hem från cluben i lördags, vi döpte Mc Donalds för att äta påvägen. Var så OTROLIGT nöjd!

Bild 2 är från ett lopp som hette City2Surf som var på söndagen. Det var från stan i Sydney till Bondi, , 14km. Det var helt sjukt många deltagare med!

Bild 1: Fina tårtan vi bjöd Emma på.

Bild 2: Från brunchen vi åt på söndagen. Jag tog en lax och avokado macka med apelsin juice. Väldigt gott!

Hela gänget på brunchen. Här är de vi brukar hänga med och hela kollektivet.

Bild 1: Vi har börjat kolla film tillsammans på kvällarna den här veckan. Det blev Twilight. I måndags såg vi ettan, i tisdags tvåan och idag (onsdag) ska vi se trean. Älskar att se film tillsammans!

Bild 2: Evelina har fått internship på ett svenskt företag här och fick hem massor produkter från dem. Väldigt nice!

Det var allt från denna vecka! Saknar er där hemma <3

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229