DAG 69

Idag kom vi äntligen till Sverige, blev några resdagar innan vi kom hit. Det känns väldigt konstigt att vara hemma, overkligt! Samtidigt ser de mesta sig likt ut. Men kändes väldigt konstigt och extremt kul att få krama om sin familj igen!

Inatt var de i alla fall inte många timmar sömn, hade inte de fräschaste rummet direkt. Vi gick upp vid 7, åt frukost och tog sen transfern till flygplatsen. Vi tyckte vi var i god tid men de var långa köer överallt. Så tiden på flygplatsen bestod av köande! Gick sedan direkt till gaten, någon Starbucks hann vi inte med. Får bli i LA istället!

Vi flög med norwegian hem och de tog ca 12h. Helt sjukt att man sitter så länge i ett plan?! Vi kollade först på La La Land tillsammans, trodde faktiskt den skulle vara mycket bättre! Vi fick lunch som faktiskt var god för att va flygmat. Kunde sen äntligen somna, trodde jag hade sovit jättelänge o att de bara var 5h kvar när jag vakna. Men de var tyvärr 7h kvar Hahah. Vi hade i alla fall flugit 5h! Resten av tiden bestod av filmtittande, vi spelade lite kort och var exalterade över att snart vara hemma.

Flygresan gick bra och på Arlanda väntade pappa och Saras mamma. De var ett kärt återseende!! Sedan var de bilturen hem, jag hade varit sjukt taggad på att köra bil men det var jag för trött för. Thailand är ju 7h före så när vi landade vid 16 var den 12 på natten där. Vi kom hem vid 19 och då väntade plankstek och mamma o Marcus. Resten av kvällen bestod av massor av prat. Känns så bra att vara hemma och känner mig väldigt nöjd med vår resa!

Transfern till flygplatsen

Kön till incheckningen

Kön för passkontroll

Var en stor flygplats!

La la land, som sagt skulle inte se om den men kände att jag var tvungen att se den eftersom den blev så hyllad på Oscars galan

Maten vi fick. Var kyckling med mos och brunsås. Som sagt var de gott för o va flygplansmat! Man fick även en fruktsallad till och en efterrätt. Efterrätten var en äppelkaka, den var saftig och god!

Den långa flygresan

Väntan på väskorna, då var man exalterad!!

Äntligen var vi återförenade!

Det var allt från den här resan. Den 17e april åker jag till LA och ska vara där i 1 månad och 3 veckor. Då blir de lite mer bloggande här. Tills dess så hörs vi!

CIAO

  • Bali
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229