DAG 65

Vaknade till strålande sol, perfekt till vår plan för dagen! Vi tog taxin till Potato Head Beach Club och hängde där över dagen. När vi kom dit var det redan mycket folk och solsängarna var upptagna så vi fick ta en plats på gräsmattan istället. Det kändes typ bättre pga var mer skugga vid solsängarna. Sara och jag låg där o försökte stå ut i värmen (i-landsproblem). Lite senare kom Hanna, Ella och Amanda dit. Vi hängde där som sagt större delen av dagen. Var mysigt att träffa dom igen.

Lunch åt vi där, va ganska dyrt men man hade inte så mycket val. Gott var det i alla fall! Mycket mer värd mat än Sundays Beach Club men Sundays var i sig finare (och dyrare). Vi hann sola lite till efter lunchen men sen började det regna... Då sprang vi in och försökte vänta ut regnet. Men det slutade inte i första hand så vi sprang ut till ett café och köpte smoothies o milkshakes. Caféet stängde sen tyvärr så vi gick ut och kollade i affärer. När vi började känna oss hungriga igen satte vi oss och åt. Men de var svårt att hitta något billigt i de här kvarteren. Tillslut hittade vi något okej i prisklass. Satt där och pratade tills ett band började spela o vi inte hörde varandra längre hahah. Som tur var var de bra.

Vi försökte sen hitta ett ställe att äta efterrätt på men de mesta var dyrt eller stängt. Blev då istället att vi skiljdes åt. Kom fram till under dagen att vi flyger med 5 min mellanrum på tisdag. Så vi lär se varandra på flygplatsen. Helt sjukt att vi lyckades tima in varandras flyg sådär!

Gången till Potato Head Beach Club

Var som ett litet samhälle med egna restaurangen och butiker efter säkerhetskontrollen. Bakom palmerna låg det en butik.

Ingången till Beach cluben!

Stranden vid cluben. Va väldigt höga vågor! Då såg som sagt stranden bättre upp på Sundays Beach Club.

Så låg vi o sola, på den i mitten längst bak!

Nr. 14 hade vi när vi beställde saker så skrevs allting upp på den notan bara.

Dom där tror vi var anställda för att ta bra bilder för en man med kamera sprang efter dom och tog bilder hela tiden. Såg lite kul ut då dom stod o dansade lite sexigt till kameran hela tiden så var de inte alls sån musik som spelades. Vi satt mest o garvade åt dom stackarna.

Skaplig utsikt vi hade när vi sola.

Eftersom det var lördag var det massor folk där. De som inte hade plats på gräset eller en solsäng satt på den här raden och försökte sola. Andra fick stå och vänta på en plats

Här satt vi och åt lunch

Ella och Sara tog toast med skinka och ost, Ella tog rotfruktschips och Sara sallad till. Ellas var väldigt god och hon skulle ta om den. Toasten var god och var gott med kombon toast o sallad enligt Sara. Men den var dyr så skulle inte ta om pga det. Fast om den var billigare skulle Sara ta om dem.

Hanna tog kycklingvingar och pomme. Kycklingvingarna var lite starka annars var det väldigt gott enligt henne.

Jag och Amanda tog en slags kyckling hamburgare med pomme. Den var väldigt god! Särskilt pommen. I burgaren var det guacamole som de kunde haft lite mer av enligt Amanda. Jag tyckte den var lite kryddig men det tycker jag ofta här hahah. I det stora hela var den väldigt god!

Här tog vi en bild och precis samtidigt började servitrisen prata med oss hahah

Skaplig utsikt från poolen.

Fanns såklart också en bar i poolen.

Sedan kom regnskuren. Man får inte glömma att det är regnperiod just nu på Bali.

Alla tog skydd under parasollens eller hängde i poolen. Är ju alltid nice att vara i poolen när det regnar!

Sen trängdes alla i de utrymmen som fanns under tak.

Sen var det smoothie/milkshake dags.

Ella och Amanda tog mixed berries milkshake medan Sara tog samma fast smoothie. Ellas o Amandas var sötare och de var väldigt nöjda, hade lätt kunna ta om. Saras var lite mer sur än milkshaken och hon tyckte den var god. Skulle kunna ta om den med.

Jag och Hanna tog choklad milkshake. Smakade väldigt mycket som oboy o va SÅ god!! Tyckte både jag o Hanna.

Där vi tog smoothien/milkshaken, lite roligt namn hahah

Min Caesar sallad till middag var helt okej. Kycklingen var lite bränd annars var det god smak på det hela.

Där satt dom o spelade. De två vi fick höra sjunga sjöng så bra! Ella och Amanda blev lite kära hahah

Nu är vi väldigt trötta då vi somnade sent igår efter att vi pratat om bl.a. livet efter döden hahah. Såna diskussioner är så intressanta!! Tack för idag (som ni märker fungerar fortfarande inte min mobil annars skulle de här inläggen vara uppe för ett par dagar sedan)

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229