DAG 64

Sover så skönt i dom här sängarna! Känns typ som sängen hemma! Åt frukost och tog sen en taxi till Potato head området. Där hängde vi större delen av dagen. De hade massor fina butiker där. Men känner att jag behöver spara pengar till LA och laga min mobil, yippie... Det var ett mysigt område i alla fall. Till lunch skulle vi testa "Spicy Coconut" som Sara hade kollat upp. Vi tog en taxi till adressen som stod på deras hemsida men hittade inte restaurangen?! Gick runt o frågade folk men ingen hade hört talas om den. Snopna tog vi en taxi till "Organic Café" som ska vara ungefär likadant. Vi båda tog smoothie bowl och var nöjda!

Eftermiddagen fortsatte vi att gå i affärer. Blev väldigt varmt så satte oss och tog en glass. Efter ett tag började det ösregna. Helt sjukt hur mycket det regnar när de väl regnar! Gick i några affärer till innan vi tog en taxi hem till hotellet. Chillade lite på rummet innan vi åt på den italienska restaurangen. Så gott den här gången med! Älskar't, så mysigt! Håller på o bestämma lite om morgondagen om vi eventuellt ska träffa Ella, Hanna o Amanda. Min mobil är fortfarande död... Älskar livet! Aja klarar mig i 5 dagar utan mobil!

Vår frukost! Sara gillade lite mer den varma maten idag. Jag är ju inte största frukost fanet så jag höll mig till de gamla vanliga haha

Bild från ett fancy shopping mall vi var i.

Här var ingången till ett spa, som sagt fancy.

Utsikt över Seminyak, inte jättebra utsiktsplats hahah

Så hetten mallet vi var i, var till o med säkerhetskontroll in i det. Sara shoppade till o med i en lyxbutik.

En gång med butiker, under tak som var nice när det regna!

Såg en starbucks o var tvungen att köpa något! Tyvärr hade de inte jordgubb men tog choco chips frappuccino. Var gott men inget slår jordgubb!

Malan var det ja, trots att jag bokstavera hahah

En fin butik vi var inne i!

Taxin som vi åkte med upp o ner för gatan och letade efter "Spicy Coconut". Efter sökande på hotellet i efterhand får vi fortfarande upp samma adress vi var o letade på. Folk har taggat restaurangen på Instagram så vi fattar inte vart den kan finnas?!

Kolla så mysigt de var på "Organic Café"!

Här är våra smoothie bowls, min till vänster o Saras till höger.

Sara tog en som hette "The African". Själva smoothien eller vad man ska kalla det var kakao, banan o jordnötssmör. Sen ser ni vad det var på den. Sara tyckte den var jättegod, skulle ta om den. Kändes väldigt fräsch fast de var chokladsmak.

Min bas var dragonfrukt, blev en väldigt häftig färg. Här är den knall lila (hjärtat är dragonfrukt), såg precis att den är vit i Sverige. Konstigt! I alla fall var min med väldigt god! Var särskilt sugen på jordgubb som jag fick. Skulle lätt kunna ta om den. Gäller bara att va sugen på smoothie bowl.

Där ser ni färgen bättre på själva smoothien. Var faktiskt väldigt mättande!

Det här var min glass, tog after eight o var fräsch o god. Hade nog inte tagit om den pga var så mycket mint att den smakade lite som tandkräm.

Sara tog bounty glass. Provsmakningen var god sen blev de lite too much med en hel kula pga mycket choklad mousse smak (vilket hon inte gillar). Ångrar att hon inte tog hasselnöt som hon valde mellan.

Försökte visa hur mycket det regnar, syns sådär.

Trodde först det bara stod Coca Cola men så fel man kan ha hahah

En till bild på den fantastiska elledningen här.

Förrätten på den italienska restaurangen. Smakade lite vitlök men vet inte om det var vitlöksbröd, var god i alla fall.

Tog kycklingrullar med mozzarella, champinjonsås med pomme o sallad. Var riktigt god men skulle nog ta om pastan hellre än den här.

Alltid lika nöjd när man får mat

Sara tog köttbullar med tomatsås o potatismos. Den var jättegod. Skulle lätt ta om den. Va lite hetta i tomatsåsen vilket hon älskar. Den var amaze balls enligt Sara, hahah fattar ni?

Det var allt om dagen som kommer komma upp när jag är hemma haha yeay. Min mobil har totalt gått sönder 4ggr nu på 2,5 år. Någon som klår det? Tror nog inte det.

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229