DAG 62

Kvällen igår blev inte riktigt som tänkt. Vi spelade aldrig kort utan Amandas fot kändes bara sämre och svullnaden hade spridit sig så vi bestämde oss för o åka till sjukhuset. Tog ca 30 min dit och åkte vid 23. De var ett väldigt fräscht sjukhus, kändes som ett rikemansställe! Jag kollade också upp min fot efter en del tvekande, men den hade svullnat upp en del! Tyckte dock de va att göra lite stor grej av det men är väll bäst att va på säkra sidan. Tur att försäkring finns! Fick träffa en doktor och de skulle tvätta mitt sår. De skrubbade då bort hela sårskorpan, det gjorde ont hahah. Har sen fått tvättsaker och tabletter mot svullnaden. Frågade typ 3 gånger om jag verkligen behövde dom där tabletterna hahah. Doktorn måste tyckt jag var så jobbig! Amanda fick stelkrampsspruta, antibiotika och tvättgrejer med. Hennes var inflammerat så det var bra att vi åkte in! Påvägen hem hade alla förutom jag tagit av gratis kaffeautomaten som fanns där och Gud vilken skrattattack dom fick (jag med trots jag inte tog kaffe hahah). Taxichauffören måste trott vi var knäppa, skjutsa oss till sjukhuset och påvägen hem sitter vi bara och garvar hela vägen.

I alla fall kom vi hem igen vid ca 1. Va skönt att ha de gjort dock! Idag på morgonen var de strålande sol så vi spenderade förmiddagen vid poolen och solade. Jag och Amanda har dock badförbud men där fanns det en utomhusdusch som vi använde. Tur att de inte är så lång tid kvar då man inte står ut här utan att svalka sig. Hoppas det nya stället vi är på nu med har dusch! Som avslut på vår lilla resa med Amanda, Hanna och Ella åt vi på frukoststället vi ätit på två gånger innan. När vi kom dit hade de strömavbrott, blev en besvikelse då vi ville ha smoothie och smoothie bowl. Men efter 10 min funkade det igen så vi fick våra smoothies! Efter den lunchen skildes våra vägar åt (dramatiskt hahah). Jag och Sara åkte till Seminyak och de andra till Ubud.

Regande hela vägen till Seminyak så när vi kom till hotellet hängde vi bara på rummet tills middagsdags. Gillar vårt rum väldigt mycket, fräscht och två sängar. När vi skulle leta middagsställe hittade vi så många ställen vi ville äta på och affärer vi vill gå in i! Har fått en bra känsla av Seminyak under den här korta kvällen. Vi satt och åt på en italiensk restaurang, så god mat!! Köpte sen mentos och mars (första gången jag hittat det här på Bali) till efterrätt. Vi låg sen och kollade Parneviks, så mysigt!

Kändes bra och skriva in det hahah

Glada vi var innan... hahah

Hanna, Ella och Sara hade the time of their lives med kaffeautomaten!

Fräscht sjukhus!

Där är jag tillbaka omplåstrad och supernöjd...

Amanda fick bandage på sin fot, stackarn !

Stabil svullnad man har...

Jag och Amanda mer shoppingen från sjukhuset hahah

Poolhäng!

Stabilt parasoll hahah

Äkta backpackers

Lyxlunch! Lika gott som förra gången!

Tog även en choklad croissant och den var väldigt god! Lite lite choklad men väldigt god!

Avskedet!

Massor regn blev det sen!

Vår chaufför var helt galen och tutade åt allt o alla. Han tutade när de va kö? Vet inte vad det gjorde för skillnad direkt...

Vårt rum!

Den här skylten satt på vår toa och jag fattade det som att man var tvungen att skruva på knappen för o kunna spola. Tänkte skitsmart att inte vattnet ska rinna hela tiden. Så när Sara gick på toa sa jag åt henne att skruva på den så man kunde spola. Hon skruvade då på den och flög sen upp från toan. Då var de en stråle som hade börjat spruta i rumpan på henne!

Här började de spruta och herregud vad vi skratta. Har inte skrattat så mycket på riktigt länge!! Fick kramp i magen hahah. Visade sig då att den var till för o tvätta av rumpan istället för o använda papper. Herregud asgarvar bara jag skriver det här hahah (och ja jag tog en bild på det först innan jag stängde av den hahah)

Hotellet!

Mysiga italienska restaurangen!

Fick brushetta till förrätt!

Jag tog lax ravioli med vit fisksås och en slags tomatsås. Var typ godaste pastan jag någonsin ätit, älskar smaken. SÅ GOD!!!

Sara var sugen på en krämig pasta och det var precis det hon fick. Den var perfekt för tillfället!

Nöjd tjej

Det var all för idag. Imorgon är tanken att utforska Seminyak!

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229