DAG 61

Vaknade till okej väder men blev bara sämre o sämre, har regnat större delen av dagen tyvärr. Va lite tråkigt då de var vår sista heldag här men inte så mycket att göra åt. Vi solade först lite vid poolen mellan regnskurarna hahah. Efter ett tag fick vi besök av apor som kom till poolen. Då sprang vi in i huset och gömde oss hahah.

Vi skulle sen ta moppen och kolla lite butiker men när vi kom till våra moppar var våra hjälmar borta. Fanns bara en kvar... då visa de sig att de andra svenskarna som bodde i huset bredvid hade tagit våra hjälmar, yippie... vaktmästaren försökte då fixa fram nya men de var droppen för oss. Vi fick då prata med ägaren och hon försökte tolka till vaktmästaren som knappt förstod engelska. Tillslut fick vi våra pengar tillbaka för en dag men vi ville ha för alla 3 som de varit så mycket strul med dom. Dom märkte i alla fall inte backspegeln så de kom jag och Amanda undan med hahah.

Tillslut gick vi till restaurangen precis vid huset och åt lunch. Efter en del väntande fick vi också fram en uber som tog oss till de få affärerna som finns här. Gick där i någon timme eller två. Åkte sen vidare för att se templet i Uluwatu. Det var fint men särskilt utsikten var fin med den branta klippväggen! I templet sprang även apor fritt och en tog tag i Hannas plastpåse. Apan drog sönder plastpåsen och tog en solfjäder som låg där i, Hanna hade precis köpt den Hahha. Vi fick då säga till en som jobbade där att en apa hade tagit solfjädern. Efter ett tag lyckades hon få tillbaka den med mutande av bananer.

Aporna sprang först runt vid grannhuset.

Sen kom den till vår pool hahah. Någon minut tidigare låg vi i sola i solstolarna som den är vid.

När vi sprang till huset följde den efter och satte sig utanför. Vi låste dörren ahhah

Här stod vi o väntade igen vid mopederna...

Såklart ösregnade det sen.

Till lunch tog jag en club sandwich. Den var helt okej, inget jag skulle igen.

Hanna och Ella tog chicken Nuggets. Hanna tyckte svingoda medan Ella tyckte helt okej.

Amanda tog burgare som var god. Inget speciellt med de hela.

Till efterrätt tog jag pannkaka igen. Den var god men mycket godare igår!

Banana split tog Sara och den var god

Jag såg sen en konstig sträng på väggen när jag gick på toa. Det är alltså en myrstig som de har gjort på väggen?! Tur att vi lämnar det här imorgon...

En av butikerna vi var i

Sarong köp blev det!

Bra utrymme för mig o Sara där bak hahah

Sarong dax var det i templet

Där har apan Hannas solfjäder hahah

Blev snack med arbetare där

Där är hjälten som fick tillbaka solfjädern

Gruppen bakom i blått ville ta bild med oss... absolut hahah

Gänget!

Aporna gillar tydligen plats så efter incidenten med Hannas solfjäder var vi tvungna att gömma plastpåsarna! Blev väldigt snyggt hahah

En liten kompis som hängde efter oss. Ville bara ta med han hem!!

Längst den här gången var de apor längst hela vägen. Många mammor så vi gick o stirrade ner i marken panikslaget!

Små aporna!

På kvällen åt vi igen vid huset. Amanda hade ont i sin fot och min var med svullen så skönt att inte ha långt att gå! Vi spelade sen kort på kvällen. Vår sista kväll här... känns konstigt! Imorgon blir de Seminyak för mig och Sara.

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229