DAG 56

Kände bara när jag vakna vad trött jag var på Ubud hahah. Inte något fel med staden så, jag gillar det men känns verkligen som om vi har gjort de som finns o göra! Så var inte jättetaggad på ytterligare 1,5 dag här. Men vi löste de ganska bra genom att ta en slö dag o kolla på Parneviks typ hela dagen hahah. Vi lämnade hotellrummet vid 14 ungefär. Tog oss in till staden, satte oss och åt lunch. Blev pizza för oss båda och Cola till för mig. Måste verkligen sluta mer Cola, i alla fall varje dag. Är inte bra o va onyttig hela tiden. Särskilt inte här där vi inte går så mycket.

Efter lunchen så gick vi o tog massage. Jag tog fullbody massage o Sara tog huvud, rygg o axlar. Det var skönt med massage men min var lite för hårdhänt för min smak. Men jag hoppas mina muskler tyckte de va skönt i alla fall hahah. Var lite synd att de var en öppen lokal med draperi så man hörde massor röster hela tiden. Skulle varit skönt med bara höra någon avslappnande musik. Nu låg jag o tänkte på annat när jag försökte leva i nuet hahah. Men de var helt klart värt de 60kr vi betalade för 1h. Helt sjukt hur billigt de är hahah. Skulle vilja ta massage två gånget till, en i uluwatu och en i Seminyak. Känns inte helt omöjligt då de va så billigt. Hoppas bara det finns något spa men de tror jag verkligen de kommer finnas.

Efter spat gick vi tillbaka till hotellrummet och kollade lite Parneviks. Sedan var de dags för middag o då gick vi till vårt stammisställe igen. Herregud vad vi varierar oss hahah. Men de är de första vi kommer till vid gågatan och vi har varit nöjda där! Gick o kollade lite i affärer efteråt och tog en glass till efterrätt! Den var god men inget slår Nya Zeelands glass! Sen tillbaka o sen Parneviks hahah, vilka nördar!

Våran promenad till stan. Tycker de är skönt att bo lite ifrån för då får vi två kilometers promenad per dag i alla fall hahah

Blev man inte alls vettskrämd av att gå förbi hahah

Vi testade att svänga vänster för första gången på huvudgatan för o leta restaurang men där var de mest affärer. Så vi vände om o gick tillbaka till höger haha. Vi försöker i alla fall variera oss lite!

Saras Margarita pizza som var god!

Min vegetarian pizza som var ganska god. Tomatsåsen var lite för stark för min smak men tycker som sagt skolmat är starkt ibland haha. Helt sjukt att jag kan tycka att en vanlig pizza är stark!

Där har vi lunch restaurangen

Åhh dom älskar oss <3

Sedan var de dags för spaaaa

De första dom gjorde var att tvätta mina fötter. Var nog lika bra för massörens skull hahah

Här är vi på vår stammisrestaurang. Där kan ni med se nya byxdressen jag köpte igår.

Förrätt idag var vårrulle, var väldigt god!

Jag tog skaldjurspasta o var väldigt god smak på såsen. Var en god pasta som jag skulle kunna tänka mig ta om!

Sara tog vitvins pastan som jag tog häromdagen. Hon tyckte den var väldigt god!

Finns väldigt många hemlösa hundar här vilket var jobbigt att se i början. Men sen berättade kusin Made att de var ytterst få som var hemlösa utan att nästan alla hade en ägare. De använde bara inte koppel här utan lät alla hundar gå löst. Det kändes väldigt skönt o höra. Hade velat ta med mig hem minst 2 st annars!

Dax för glass!!

Jag tog ferraro Rocher och fresh chocochips. Fresh chocochips smakade som stracciatella fast med mint bas. Den var väldigt god! Ferraro Rocher var en lite sämre variant av choklad. Hade inte tagit om. Men som sagt slår ingen Nya Zeelands glass!

Sara tog våffla med mjölk choklad brownie glass. Glassen var god enligt henne men inte våfflan.

Det var allt för den här dagen. Imorgon ska vi till Uluwatu där vi ska dela ett hus med Ella, Hanna o Amanda. Är taggad!!

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229