DAG 52

Idag åkte vi från Gili Trawangan tillbaka till Bali. Det hela tog ett antal timmar så vi var inte framme i Ubud först vid 16. Åkte från stranden på Gili vid kanske 11, så en hel del åkande! Har även kommit fram till att det här klimatet inte är något för mig. I alla fall inte när de är över 30 grader o regnperiod så de är jättefuktigt! Svetten rinner om mig konstant hahah. Men men vårt hotell ligger lite of men inte så det är jobbigt. Tar ca 5 min o gå till centrum från vårt hotell som är väldigt litet! Det kanske är 10 rum totalt, men jag tycker de är väldigt fräscht! Det som är lite annorlunda är att vår toa är utomhus hahah. Eller vi har fortfarande formen som ett rum med väggar men över duschen är det inget tak. Det finns dock tak över toan o handfatet. Aldrig sett något sånt förut så de va lite av en chock för oss hahah

Eftermiddagen har vi annars gått runt i Ubud och det är som en marknad i hela centrum. Finna butiker o olika stånd överallt. Så vi ska ta en heldag o bara gå o kolla i butiker för de behöver man hahah. Herregud! Vi gick runt o titta o försökte ta in staden lite. Än så länge gillar jag den, gillar ju när det händer saker o de gör de helt klart i den här staden! Vi åt middag/lunch på ett mysigt ställe, men jag borde testa mer inhemsk mat känner jag. Blir något o ta tag i! Åt sedan efterrätt på ett ställe med. Sara ville ha friterade bananer vilket det här stället hade och de hade också créme brulée, perfekt tänkte vi! Tyvärr hade de inte créme brulée nu eller mitt andra handsval men de hade mitt tredje handsval hahah. Har sen facetimat lite med familjen. Här funkade internet lite bättre än igår i alla fall!


Hej då Gili Trawangan

Påvägen till Ubud var de kossor på vägen som stannade upp trafiken lite. Chauffören drog då ner rutan o spottade över sin högra axel. Undrar om de har något med religionen o göra eller om de är samma sak som när en svart katt korsar vägen för oss!

Alla dessa smala gator alltså!

Där inne i den där gången ligger vårt hotell!

Vårt hotellrum! Väldigt stor säng.

Utomhus toan hahah

Restaurangen vi åt på!

Vi ville först sätta oss där o äta men insåg sen att vi var för osmidiga för det. Vi bytte då bord o fick med oss lite skratt från servitrisen!

Jag tog kyckling pesto pasta med vitlöksbröd. Faktiskt ganska gott, mycket bättre än jag trodde de skulle va!

Saras ceasarsallad var också över förväntan!

Så sjukt många mopeder här!

Gränder in såhär ligger marknaderna på. Lägg märke till kvinnan som bär ett bord på huvudet!

Vid trånga utrymmen gäller de att bära väskan som om de var din gravida mage!

Ett exempel på hur mycket saker de finns på ett stånd bara!

Det här verkar vara en populär sak här, finns överallt!

Mitt ansikte matchar de rosa ankorna....

Vår efterrätt, jag tog choklad fondant. Den var god! Inget wow men god!

Sara tog friterad banan som sagt o tyckte att den var god men det finns godare i Norrköping!

Imorgon ska vi åka med Made, en privat chaufför som Stina o Karin åkte med. Han ska visa oss runt här så vi får kolla på risfält o så, ska bli kul!

CIAO

  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229