DAG 50

Idag åkte Stina o Karin vidare till Bali. Innan hann vi äta frukost i alla fall. Känns konstigt att dom åker då vi bara varit här med dom. Men vi ska nog klara oss själva hahah. Var sjukt varmt idag när vi stod o väntade på Stina o Karins båt, herregud svetten rann! När de gått på båten så gick jag o Sara o kollade lite i olika butiker. Jag storhandla hahah. Köpte flip flops då mina sandaler har gått sönder :( flip-flopsen kostade ungefär 60kr så helt okej! Köpte även en till sarong o en strandklänning, fick båda för 90kr vilket kändes helt okej. Försöker bli bättre på att pruta hahah.

Åt ute på lunchen, då hängde verkligen regnmolnen över oss. Men vi hann nästan hem innan de började regna. Är verkligen synd att de regnar så mycket här! Hoppas på bättre väder framöver! Så medan de regnade har vi bokat o planerat resten av vår resa. Kändes så skönt att börja boka saker så man vet vart man ska! Sedan fixade jag mig o gick ut för o försöka ta en ny profilbild o de blev de minsann! Gick sedan ut för o äta. Jag tog en skaldjurspasta o Sara tog stark räksoppa.

Jag o Stirren firren

Hej då Stirren o sinkan! (Stina o Karin)

Såhär trevligt blev vädret sen...

Min goat cheese sallad, var god o fräsch!

Saras yoghurt med muesli, var jättegod enligt henne!

Hittade ett ställe med bebis sköldpaddor, vi tror de va ett Räddningscenter så de inte skulle bli uppätna. Så söööta!!

Fin bild haha men mina nya flip flops.

Såklart blev de en glass på det, den är fortfarande lika god.

Mina två köp!

Snygg outfit med flip flops till klänning hahah

Alltid så fina solnedgångar här!

Min pasta kostade 20kr, sånt gillar man hahah. Inte jättestor portion men de funkar alltid! Var god tycker jag! Saras soppa var stark o god!

Resten av kvällen har vi chillat på hotellrummet! Imorgon håller vi alla tummar o tår för sol. Skulle så gärna vilja sola!!

CIAO

  • Bali
  • Nära Pemenang, North Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229