DAG 5

Dagen började väll egentligen med att vi åkte till flygplatsen och skulle flyga från Singapore till Melbourne och sen Melbourne till Auckland. Men när vi släpps förbi gaten säger en från Migrationsverket att vi inte får komma in i landet pga biljetten vi har tillbaka från Nya Zeeland inte är giltigt, PANIK! Det hela handlade om att vi skulle mellanlanda i Australien i 9h på vägen till Bali men man fick max vara kvar på flygplatsen 8h, alltså hade flygbolaget sålt fel till oss från början. Tillslut så fick vi veta att vi var tvungen o köpa en ny biljett och det var 10 minuter innan planet skulle lyfta, dom tyckte vi skulle ta flyget på onsdag men allt vårt bagage var ju på planet! Så vi bokade snabbt en ny biljett och sprang in på planet. Vi var dom där jobbiga sista personerna som fått hela planet att vänta, lyfte bara 20min försent pga oss... men egentligen flygbolagets fel! Jag hatar sånt, vill ha kontroll o veta vad som händer, Sara tyckte de va spännande hahah.

Flygresan till Auckland blev det i alla fall inte mycket sömn på, någon timme kanske så när vi kom fram var vi helt slut! Vi checkade in på vandringshotellet som var riktigt fräscht och har sedan kollat runt lite i Auckland, här kommer lite bilder från staden:

Den berömda fågeln kiwi, men en väldigt stor variant av den!

Och så här ser vårt rum ut! Vi la oss på rummet vid kanske 21 eftersom vi sov så himla dåligt natten innan. Imorgon hoppas jag på mer energi så man orkar vara lite social också! Tack och godnatt från Auckland!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Auckland, , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
åh fy satan vad jag saknar allt just nu. kommer nästan bli jobbigt att se allt ni ska göra haha! Men ska bli så roligt också, blir nostalgi för mig! åh ha det så bäst Malin nu på NZ! <3
malinenglund
malinenglund,
Jaa, förstår det! Vi har så mycket o prata om när jag kommer hem!! Tack så mycket Therese!! <3 nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229