DAG 49

Idag har varit en slappar dag. Gick upp endast för o äta frukosten, Stina o Karin hoppade den hahah. Sedan återvända till sängen, så skönt hahah. Man kanske var lite bakis också så det gjorde de hela ännu skönare att bara slappa! Sedan har vi umgåtts med Stina o Karin i deras rum pga har regnat typ hela dagen. Eftersom de är regnperiod här så är de ju inte så konstigt men vi har ändå haft ganska otur med vädret sen vi kom hit tyvärr. Har inte varit många soltimmar, men men man får hoppas på bättring på det!

Vi åt dock lunch ute, tog en vegetarisk lasagne som var god. Vi åt på vegan stället som vi fikade på häromdagen. Då regande de riktigt mycket, en riktigt skur! Eller dusch som de kallar det här. När de tillslut slutat regna vid 17 så hyrde vi två tandem o cyklade runt lite på ön. Stannade bland annat vid olika gungor där de var väldigt fin solnedgång. Vägarna här är dock inget o ha. Jord o sten vägar med massor av gropar. Dock är ön ganska platt så de va ingen uppförsbacke eller så vilket var skönt! Cyklarna var väldigt ostabila o så helt plötsligt kom det en häst bakom hahah. Pga alla gropar så fick man väldigt ont i rumpan med hahah.

Vi åt sedan ute på ett ställe vid stranden, väldigt mysigt o gott! Köpte sen lite snacks och satt på vår balkong o prata, var mysigt!

Såhär har vi chillat under dagen!

Tog lemonad till lunchen, den var sådär tyvärr. Kolsyrad o inte alls som de saftlemonader jag har fått på andra semestrar.

Rödbetspomme, tror jag mamma skulle ha gillat!

Min lasagne som som sagt var god, dock klår den inte hemköps vegetariska lasagne!

Stirren firren o jag!

Här ösregnade det! Syns aldrig bra på bild...

Och så började de såga precis utanför, inte världens bästa miljö till lunchen hahah

Mitt i ösregnet bestämde vi oss för glass!

Testade den här glassen, Stina o Karin tipsade om den. Den var supergod!! Vill lätt äta den igen!

Vi körde lite olika spel på mobilen haha

Regn igen...

Sedan cyklade vi iväg!

Stina o Karins cykel hoppade kedjan hela tiden på tillbaka vägen. Så de var hela tiden ropande STOP hahah så fick vi stanna. Tur att de va på tillbaka vägen o inte vägen dit i alla fall!

De va stora pölar på vägen med, så hela pedalerna o fötterna hamnade under vatten konstant. Då såg man inte heller groparna så helt plötslig så flög man uppåt eller nedåt hahah

Middagen, jag tog kyckling med svampsås och pomme. Var väldigt god sås, hade lätt kunna äta igen!

Sitter vi o chillar på balkongen!

Det var allt för idag. Imorgon åker Stina o Karin vidare, tråkigt men vi fick i alla fall några dagar!

CIAO

  • Bali
  • Nära Pemenang, North Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229