DAG 48

Vaknade vid halv åtta, kändes utvilande idag med! Så skönt! Åt frukosten som faktiskt var god. Sedan gick vi för o ta en båt o snorkla! Åkte till alla tre öarna här o stannade på tre ställen o snorklade. Ett ställe var de ett par sköldpaddor, de va rätt stora så va häftigt o se! Sen allmänt var de inte lika färgglatt som jag tänkt mig men de är de kanske inte i vattnet utan de kanske bara överdriver på film! Men såg många Doris och sen kan jag inte namnen på de andra fiskarna. Men de fanns färgglada sen fanns de som var helsvarta med, de var lite coola! Vi fick bröd o mata fiskarna med o då kom de många! Vi stannade sen på en annan ö, Gili Air, och åt lunch innan vi åkte vidare. Efter lunchen blev de ganska dåligt väder. Innan hade de ändå varit sol men sen började de regna o åska! Men var lite nice o va under vattnet då med! Vi var borta i 5h kanske o de kostade 70kr, så var inte så farligt!

Man blev annars helt slut av o snorkla o va i vattnet, känner mig så trött hahah men kan också vara jetlagen. Skiljer ju 5h på Nya Zeeland o Bali! Annars började de regna även på vår ö när vi kom tillbaka så vi chillade lite på hotellrummet! Sedan gick vi lite i gatan som finns här, finns typ bara en gata som går runt hela ön! Fikade på ett vegan ställe, de va väldigt gott! Gått o köpt vin för vi tänkte festa till de lite ikväll. De billigaste vinet vi hittade kostade 170kr, inget billigt här tyvärr!

Här står vi o väntar på o få gå på båten

Några som gick runt o skulle ta bild med alla hahaha

Båten hade glasbotten så man kunde se fiskarna, dock såg man inte så mycket genom den.

Fin man är i snorkel...

The gang

Här åt vi lunch!

Jag tog en burgare, va helt okej lunch! För 20kr, de är inte dåligt.

Sars mat, hon tyckte inte alls om den tyvärr. Thaien är bättre hemma, en besviken Sara!

Stirren firren o jag

Där ser man lite fiskar genom botten!

Fikat. Brownien tog jag o Sara, den var god!! Karin tog snickers kakan till vänster och drickan på bilden, var en typ av lemonad! Karin tyckte inte om snickers kakan men drickan var väldigt god enligt henne! Stirren tog morotskaka och hon tyckte var svingod! Smaka precis som en vanlig fast den var raw o vegansk!

Sedan tog vi 3 olika smoothies. Jag tog längst till vänster, bär, Stina tog mitten, choklad lover, och sara tog jordgubb. Jag tyckte min var godast men gör godare själv hemma hahah. Stinas choklad lover var inte som förväntat utan den smakade mycket banan! Sara tyckte sådär, tyckte också hon gör godare hemma!

Moskén som de ber från 3 ggr per dag! Karin vaknar till o med av den 5 på morgonen, vi andra sover djupt hahah

Fin solnedgång!

Såhär ser de ut överallt bredvid gatan då de var tvungna att riva allt pga nya regerings beslutet!

Tog Fanta jordgubb till middagen, smakade tyvärr groggvirke och väldigt sött! Inget jag kommer ta om.

Stirren o Sara tog indonesiska rätter och var nöjda!

Jag tog lax och avacado toast o va med nöjd! Smakade lite mycket citron kanske men fortfarande gott! Vi åt på hotellets restaurang, nära o bra!

Vi gick sen o köpte lite vin, 170kr kostade en flaska. Herregud! Vi satt på min o Saras balkong o prata och gick ut kanske vid halv två. Det var helt dött överallt! Visst vi gick ut lite sent men vi trodde verkligen de skulle va fest till 4 i alla fall. Vi blev väldigt besvikna så efter en halvtimme efter att gått gatan ner för o leta efter ett uteställe vände vi o gick hem igen hahah.

En drog som finns här är en svamp som man blir hög av, den heter tydligen magic mushroom. Så hela tiden när man går på gatan frågar folk om man vill ha svamp, de känns lite udda! "Do you want mushroom?" o håller fram påsar med det. Vi bara garva hahah. O nej vi har absolut inte tagit o kommer inte ta. Men häromdagen tog jag ju svamp på min pizza så Stina frågade om de var vanlig svamp på pizzan för man vet ju aldrig hahah. Det var allt för den här dagen!

CIAO

  • Bali
  • Nära Pemenang, North Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229