DAG 46

Vid 3 ringde alarmet inatt, hade kanske sovit i 3h men de är i alla fall bättre än inget. Vi gick till flygplatsen då de va så nära vilket var skönt. Checkade in bagaget direkt o jag gick sen o köpte en målarbok, med pennor ofc. En sån där målarbok som ska minska stressen. Tyckte de va en kul grej eftersom jag hela tiden fyllde i såna när jag var mindre. I alla fall åkte första planet 6:20 till Brisbane, det tog ungefär 4h men sov nästan hela tiden. Det behövdes verkligen! Mellanlandningen varade i ca 3h i Brisbane, kändes lagom. Fanns lite butiker där o även bra internet Wihoo. Nästa flyg var till Bali, de tog 6h totalt och utan tvskärm :( de va lite segt. Målarboken höll dock mig sysselsatt vilket var nice!


Väl framme i Bali började man svettas direkt Hahha inte så nice. Och på flygplatsen frågade alla om man ville åka taxi, var helt hysteriskt! Men hotellet vi bor på låg bara 10 min gång från flygplatsen så vi gick. Är i ett slumområde men funkar för en natt! Tyvärr inget bra internet o lät på Stina som om de va svårt o hitta på Bali så vet inte riktigt hur bloggandet ska gå... får hålla tummarna men om jag inte lyckad uppdatera vet ni varför!

Första vi gjorde när vi kom till hotellet var att bada i poolen, så skönt att svalka sig!! Ska nu äta middag o sen blir det nog o sova! För imorgon ska vi upp tidigt för o åka till Gili Trawanga.

Kön till säkerhetskontrollen imorse...

Boken jag köpte!

Kändes konstigt o be om 1,5 miljoner rupiah hahah. Kändes som man var rik men de är ca 1300kr...

Hade ingen person mellan oss så vi kunde breda ut oss!

Brisbane flygplats

På andra flyget kunde vi med breda ut oss, så nice!!

Dom bakom oss var väldigt fnittriga o blev suktade av mina jordnötter, de frågade om jag ville byta lite mot choklad haha. De frågade också flera gånger om vi ville köra kort med dom mer satsning hahah, vi tackade snällt nej.

Och spelade lite själva istället, snälla vi är haha

Mitt konstverk, men de va kul o göra!

Baliiiii

Såhär ser de ut utanför fönstret från vårt hotell...

Men hotellet ser ut såhär, så helt okej!

Middagen på hotellet, inte mycket men kostade bara 35kr!  Min var helt okej, tog skaldjurs pasta. Fick vad jag betala för! Saras var god (väldigt stark enligt mig!!!) men ingen 13c på Spicy hot hahah

Får verkligen hoppas på att jag får upp inlägg men är ytterst tveksam! Nu ska vi lägga oss i sängen i alla fall. Äntligen eget rum!! 

CIAO

  • Bali
  • Nära Kuta, Badung Regency, Bali, Indonesien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229