DAG 44

Gud vilken natt de var i tältet, så sjukt kallt!! Vaknade flera gånger på natten och kunde inte somna om för att jag frös så mycket... så ingen bra natt direkt. Åkte med bussen på morgonen till Christchurch. Sista gången med bussen så var de en gammal buss utan internet :( den var inte särskilt stark heller så vi fastande i en backe i kanske 5 min utan att busschauffören lyckades komma upp hahah, blev jubel när han lyckades!! Annars inte mått så bra idag tyvärr, känt mig febrig på morgonen och sedan åt jag nog något dåligt igår så har sprungit på toan hela dagen här i Christchurch... jättekul... men sitter just nu på Mc Donalds och har ätit middag och det har gått bra vilket är skönt!

Mellan toabesöken så hann jag kolla lite i botaniska trädgården, vi bor precis mittemot den så det var lägligt! Var fint med bra väder, så skönt o bara strosa runt där! Kollade sen lite i stan och Christchurch är den stad som har påverkats mest av jordbävningar. Så de håller fortfarande på o bygga upp sen jordbävningarna 2010 och 2011. När jag gick i stan o kolla så var det massor affärer o så som fanns i container, var häftigt att se! Busschauffören har också berättat att de räknar med en ny jordbävning värre än de andra inom 50 år. Större delar av Nya Zeeland kommer förstöras och skulpteras om. Tänk att veta om att en sådan jordbävning kommer hända under ens livstid, så läskigt!

Backen som bussen fastna i haha.

Tills fika tog jag mars muffins och varm choklad för att försöka att pigga till mig lite!

Ett coolt monument som var som en trappa mitt i vattnet, solljuset låg precis på så var lite svårt att få med det på bild!

Så fint o gammaldags att den som paddlar hade slips med hängslebyxor osv

Sjävklart går någon in i bilden när man ska ta...

Cool blomma som fanns i trädgården! Ingen aning om vad den heter såklart

Containerna!

Ett litet bibliotek som finns på gatan vi bodde på! Så gulligt!

Såklart blev de Mc Donalds till middag hahah

De var allt för dagen idag, inte bästa dagen kanske men Christchurch är kul än så länge! Imorgon är de upp för o kolla mello, sen är de sista dagen i Nya Zeeland innan vi åker vidare till Bali på måndag, spännande! Inte lång tid kvar nu, 25 dagar. Kommer gå jättesnabbt! Tack o hej!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Christchurch, Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Eva S
Eva S,
Tja tja bloggen! Vad roligt det har varit att följa er tur runt nya Zeeland. Så mycket vacker natur och spännande upplevelser, nu har ni väl gjort det mesta på bucketlistan👍😀 nu ser vi fram att få upptäcka Bali. Ha det underbart och ät lite god glass åt oss också. Vi har varit och åkt skidor i Hemsedal Norge, jättebra backar men tyvärr lite snö. Cajsa hade otur vid en pulkaåkning och bröt ett ben i fotleden. massor kramar, alla hälsar och skickar kramar. Ses snart Eva😘
malinenglund
malinenglund,
Tja tja! 😜 ja har verkligen checkat av mycket som jag velat göra i Nya Zeeland vilket känns kul. Känner mig väldigt redo för Bali nu!😄 jag hörde det, vad härligt o åka skidor en vecka! Får ni berätta om när vi ses! Men oj vad tråkigt 😟 ni får hälsa så mycket om ni ser henne!! Stackare! Massor kramar tillbaka till allihoppa, saknar er! Ses snart! 😘nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229