DAG 43

Blev väldigt lugnt när kiwi bussen hade åkt härifrån imorse. Vi hade turen med oss o vaknade upp till klarblå himmel. Så dagen spenderades på stranden! Doppade mig två gånger idag till o med. Men var inte varmt, gjorde ont på huden när man va i vattnet så kanske 16 grader eller något sånt. Är väll det som är negativt i Nya Zeeland att man ofta är vid sjöar som är väldigt kalla! Njöt dock av o sola, känner mig äntligen inte likblek längre! Läste ut min sista bok idag... skulle sen låna en av Sara som hon har taggat igång mig på (Niceville) men så tappar hon bort den när hon har 5 kapitel kvar, otur! Men som tur var har Stina o Karin böcker jag får ta över när vi träffar dom i Bali.

Va faktiskt skönt att stanna här en extra natt, men var bara för att de var så bra väder! Nu ligger vi i vårt tält. Hade tydligen bokat så vi skulle ha ett privat tält så här ligger vi två men de finns fem sängar hahah. Väldigt skönt dock! Är ju som sagt vanliga sängar och finns lampa o eluttag så man kan ladda mobilen. Har precis slagit ihjäl massor myggor med en kastrull och en skärbräda, man tager vad man haver när det inte finns någon flugsmällare hahah.

Bildbevis på att jag bada!

Finns jättemånga ankor här o de är väldigt närgångna, särskilt när man äter något. Kommer o ställer sig precis framför en o låter, känns precis som en hund som tigger!

Campingen eller vad man ska kalla det ligger lite ifrån själva "centrumet". Så den här vägen går man tillbaka från stan mot campingen. Det är de husen ni ser där längre fram o sen finns de campingplatser längre till höger

Min äpple o kanel muffins jag åt som fika, helt okej men den klår inte Lindahls äpple, kanel o vanilj muffins! Mmmm

Här bor vi under natten!

Sämre utsikt till middagen har man ju haft...

Satte oss sedan utanför tältet o läste! Lite svenskt godis har vi fortfarande kvar!

Där satt vi o hade de mysigt!

Som sagt, väldigt närgångna...

Fin himmel till det!

En sån stor husvagn skulle man ju vilja ha, herregud vad stor den va!

Gud så mysigt de ser ut! Hoppas bara vi inte får allt för många bett inatt...

Imorgon åker vi för sista gången med Kiwi bussen till Christchurch, känns väldigt konstigt då vi gjort det i mer än 5v. Det här inlägget kommer då komma upp samtidigt som de tidigare eftersom vi inte har något internet i Lake Tekapo!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Christchurch, Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229