DAG 41

Gick upp för o facetimea med familjen imorse, mysigt o se dom trots att de skrek till Champions league hela tiden hahah. Imorse regnade det så jag satt vid internet tills 13. Sökte lite om Bali och hur vi skulle ta oss till Gili o så vidare. Tar sån tid, särskilt när man inte har någon dator utan bara sitter o söker på mobilen. Men det är bäst o börja ta tag i det! När jag gick ifrån internet var det strålande sol, så skönt!! Stått att de ska regna hela dagen så de var en överraskning!

Vi tog tillfället i akt o åt lunch ute, jag tog ceasarsallad o Sara thai. Min var inget speciellt, inte särskilt god eller äcklig. Kunde sen checka in igen på hostellet, vi var tvungna att byta rum så checkade ut imorse. Känns bra att vi har förbokat typ alla boende för på många ställen har det vart fullbokat när vi väl kommit dit! Resten av dagen spenderades i solen, varit så varmt så man knappt stod ut i solen. Tyvärr är sjön här kall också så inget man doppar sig i direkt... men de var skönt o bli varm o få sola lite. En bra sista dag i Queenstown! Åt nudlar till middag men tog en cheese på Mc Donalds sen pga blir inte helt mätt på nudlar. Sara köpte glass till efterrätt o jag köpte en mars o lite nötter. Va lite kyligt ute så nu sitter vi med internet på Mc Donalds, sitter här flera timmar per dag hahah

Regn var det ja, men en positiv överraskning!

På eftermiddagen tog jag glass, tog favoriten chocolate brownie och testade sen wild strawberry. Jordgubben smakade verkligen som äkta jordgubb, det här stället är lätt godaste glassen jag ätit! Trist o åka ifrån den :(

Här låg vi o sola.

Ser så mysigt ut o sitta där!

Saras glass o lite gatuartister. Hon tog pistasche och choklad brownie. Pistaschen var god, inte jätteäcklig o inte jättegod men god, det var Saras recession av den glassen.

Imorgon åker vi från Queenstown för o åka till Lake Tekapo i 2 nätter. Är ytterligare ett öde ställe, jag börjar bli riktigt trött på såna ställen haha. Men två nätter står vi nog ut! Eftersom de enda som finns där är typ stället vi ska bo på är jag väldigt tveksam till internet. Så om inte annars hörs vi om 3 dagar då vi är i Christchurch. Hoppas alla där hemma har det bra!!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Queenstown, Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229