DAG 37

Varit en slappardag och matdag! Vaknade vid halv tio och kände mig fortfarande så trött fast man somnade vid 1... gick till Mc Donalds där jag snodde internet och Facetimade med Marcus! Alltid kul o prata med dom där hemma! Som tur var var det bra väder idag med så jag har för det mesta spenderat min tid vid stranden o solat. Stranden är dock stenig så jag låg på gräset istället, så skönt o bara ligga och lyssna på musik, sola och slumra till lite. Det behövdes! Gick även en liten promenad, är väldigt vackert här! Gäller att passa på med vädret, ska bli bra väder imorgon med. På måndag ska vi till Milford Sound som blir en hel dag. Sista dagarna i Queenstown är tisdag och onsdag där det står just nu att de ska regna... Så de va extra skönt att njuta av vädret idag!

Vid 18 mötte jag upp Sara o vi gick ut o åt (alla pengar i Queenstown kommer läggas på mat, finns så mycket gott!!). Jag tog en lyxrätt med lamm och Sara tog kött, asfint läge på restaurangen, precis vid sjön. Till efterrätt tog vi glass o de va en av de godaste glassarna jag ätit faktiskt! Gick runt lite vid strandpromenaden där olika gatuartist uppträde. Idag var de en från Sverige som hette Sven, han var riktigt rolig att kolla på. Blir sedan o lägga sig skapligt för imorgon är de upp o kolla Melodifestivalen!!

Nöjd med den här bilden, så himla fina färger!

Här med selfiesticken för första gången

Några uppträdde där, så mysigt o chilla där o lyssna på dom!

Här låg jag större delen av dagen

Mitt lamm var väldigt gott, de va marinerat i mynta (tror de är en traditionell rätt), de va väldigt saftigt kött! Tog sen potatis o vitlöksaoili. Kände att de va ett måste med lamm i Nya Zeeland, så ni har jag testat det med! Men var lite väl dyrt för min plånbok så en gång räcker hahah.

Sara tog kött med pomme o bearnaisesås, hon har ätit godare av allt. Men hon fick inga kväljningar hälsar hon...

Utsikten från restaurangen

Ser verkligen ut som ett vykort!

Jag tog chocolate brownie, så himla god!! Med bitar i, precis min smak! Tog också vattenmelon o den var lite annorlunda o fräsch.

Saras till höger, hon tog också chocolate brownie och citron maräng. Sara tycker chocolate brownie var jättegod, den skulle hon kunna tänka sig att ta om. Citron marängen skulle hon vilja smaka mer men den smak man fick fram va magisk (hennes ordval)

Det var allt för dagen!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Queenstown, Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229