DAG 34

Delade rum med några så jobbiga idag, eller de pratade ashögt o pratade i telefonen när de såg att jag o Sara sov... aja alla kan ju inte vara trevliga hahah. Annars var vi tvungna att checka ut idag för att få ett nytt rum där vi ska sova i 2 nätter till. Så medan vi väntade på att få checka in igen gick vi till en lookout. Va till en litet berg så va jobbigt uppför, va rätt fin utsikt men ska va ännu finare på Roys Peak, det är där man har sett alla fina bilder ifrån innan jag åkte hit. Ska dit imorgon, så taggad för o se utsikten!! Men tar totalt kanske 5h att gå upp o ner, men de är värt de säger recensioner hahah. Aja jag är taggad för det i alla fall!

Kokade lite nudlar till lunch, gick sen till efterrättsstället o åt äntligen créme brulée, men var sån stor portion, var lätt för 2! Var mätt efter halva men åt upp Hahah så man kände sig lite illamående, inte en av de bättre créme brulée jag ätit men den var god! Skulle inte köpa om den dock, skulle vilja prova glassen därifrån! Sedan fick vi äntligen checka in o fick ett rum med 4 sängar o eget badrum, de va nice! Gick sen en till promenad pga blev så himla mätta efter efterrätten!! Handlade o hittade äntligen muesli baren jag älskar, är verkligen helt beroende! Till middag blev de gnocchi med tomatsås, helt okej, inget att göra om direkt men mätt blev man! Sedan gick vi på bio o såg "Fifthy shades darker", så mysigt o gå på bio! Va sån mysig biosalong med soffor så man kunde breda ut sig rejält! De hade även paus i mitten av filmen så man kunde gå på toa o handla, det uppskattades hahah. Och filmen va såklart asbra!! Älskarn, Sara tyckte vi skulle se den igen imorgon hahah

Där jag köpte crepes igår!

Till det berget gick vi upp!

Sara tyckte crepes va helt okej, ser bättre ut än dom var! Hon skulle ta dom igen om dom var gratis hahah

Till kanten av det där berget ska man gå imorgon, till toppen, herregud alltså hahah

Vi gick lite längre bort idag o kom bland annat till den här bryggan

Inte alls så att jag tycker dom där bergen är fina hahah

Biografen!

Kolla så mys!!

Så skönt o kunna breda ut sig! Bion uppskattades gånger tusen! Imorgon ringer klockan 6:30 för o ta oss till Roys Peak, så taggad!!!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229