DAG 33

Idag är de alla hjärtans dag, weyo, eller inget speciellt hände idag förutom att vi fick choklad på bussen av busschauffören, så snällt!! Lämnade Franz Josef vid 7:15 och var ganska skönt att åka därifrån, fanns ju inte jättemycket o göra där och så var det dåligt väder! Vi gjorde väldigt många stop med bussen idag påväg till Wanaka, ungefär 6st hahah men fanns massor fint o se, regnet kom efter oss men vi körde ifrån de mot slutet så de va skönt! Man märkte sån skillnad på väder från västkusten tills vi körde förbi bergen o kom mer till östkusten, vilket var skönt med lite annorlunda väder!

Har alltså för de mesta åkt runt med bussen idag men kom fram vid 15:30 kanske! Wanaka är väldigt mysigt med asfin natur runtomkring! Känns overkligt att det är så vackert faktiskt! Första vi gjorde var att gå runt lite i staden för o kolla runt lite, hittade ett asnice efterrättställe som vi skulle äta på idag. Jag skulle ta créme brulée och hade taggat igång på det så stängde de tydligen vid 18, inte alls besviken :( hittade även en restaurang som vi kanske ska äta kött på på söndag, tagga! Bokade även bio till imorgon, "Fifthy shades darker". Låg mittemot hostellet hahah, så nice! Gick sen på en långpromenad, så skönt! Gick tillsammans men båda lyssna på varsin musik o sjöng med o dansa, så kul hahah. Istället för créme brulée till efterrätt köpte jag crepes med kanel o socker, något måste man ju unna sig själv på alla hjärtans dag!

Varje gång vid en lookout hahah

Mirror sjön, för att allt speglar sig!

När man försöker få ljuset i ansiktet så man ska synas på bilden...

Var såna sjuka vågor där!

Bra lunch!

Där ser ni skillnaden på vädret efter vi åkte förbi bergen, är allmänt bergigt i Nya Zeeland. Känns som man slingrar sig vid bergen varje gång vi åker någonstans med bussen...

When you try your best but you don't succeed...

Lake Wanaka

Framme i Wanaka!

När vi handlade var de världens kö i affären, antar att folk ville köpa en lyxmiddag till alla hjärtans dag eller glass o sörja med

Här dansar vi loss på vår promenad

Kolla så fint det är!!

Och crepes, mmm... nu sitter vi på ett annat hostel o snor internet för vårt suger på vårt hostel. Det är något "Base" är dåliga på i Nya Zeeland, deras wi-fi, alla andra ställe vi har bott på har haft bra internet!

Blir nog ingen sen kväll för oss, är trött o skulle bara vilja lägga mig o läsa typ! Man blir så trött av o resa! Men det var allt för idag så hoppas vi att vädret är bra imorgon med så vi får fina bilder då med!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229