DAG 32

Ösregnat hela dagen idag igen, men de bästa var att vi bestämde oss för att inte sätta någon klocka idag så vaknade inte förens 10, Gud vad skönt de va! Ingen annan i rummet hade gått upp tidigare (händer typ aldrig, alltid någon klocka på 6/7) så kändes väldigt sjukt att vakna då! Välbehövligt i alla fall! Dagen har bestått av filmtittande och jag njuter till max. Hemma kollar jag på flera filmer i veckan, tycker de är så avslappnande o kul så var skönt att komma ifatt lite med filmer i alla fall!

Tycker lite synd om de andra på hostellet för vi kollade 2 filmer i rad och folk kom in men vi hade ställt sofforna så att ingen annan kunde joina typ, inte med mening utan för att ligga så skönt som möjligt. De var väll lättade när vi väl gick därifrån för o handla lunch till mig imorgon. Om de blir bra väder kommer vi inte komma fram förens vid 19 och vi börjar åka vid 7:15, en lång dag blir de alltså men ska finnas massor med fina stopp längst vägen. Är så glad att jag har min nackkudde till imorgon dock!

Fösta filmen vi såg var 21 jump Street, Sara hade inte sett den. Den är ju en slapparfilm, en bra en!

Sedan såg vi "Independence day" och precis när jorden håller på att gå under så går brandalarmet, trodde ett tag att de va alarmet om att vi blir invaderade av aliens, herregud... hahah. Ganska sjukt att vi varit här i 2dagar o båda dagarna har ett larm gått.

Där satt vi och tyckte synd om dom som tälta

Vi välkomnar verkligen andra till att se filmen med oss hahah

Sedan var de dags o handla o fick användning för min regnponcho

Tog även en liten fika innan vi gick tillbaka till hostellet. Min chokladmuffins var inget o ha tyvärr o Sara tyckte sconsen va helt ok. Men en fika skadar ju aldrig. 2h senare gick vi tillbaka dit för att Sara skulle köpa pomme hahah stammisar där (det var där vi snodde internet igår i 6h...)

Annars har jag legat i sängen o kollat på "Moana", älskar ju Disney filmer så gillade den här med!! Inte bästa Disney filmen jag sett men den var bra, gillade sångerna!

Imorgon åker som sagt bussen 7:15 och då åker vi till Wanaka i 3 nätter. Där finns de fin natur och en sjö (Lake Wanaka). Där är också tanken att vi ska gå på bio o se "Fifthy shades darker", så mysigt o gå på bio! Hade först tänkt gå på alla hjärtans dag men det är ju imorgon och då kommer vi fram så sent så blir nog på onsdag eller något. Får hoppas att jag hittar bra internet i Wanaka så jag kan ladda upp inlägg. Det var allt om den här spännande dagen!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229