DAG 27

Gick upp o facetimea med familjen imorse, var några dagar sen man hade bra internet, älskar internetet här i Westport!! Sara hade gått på en promenad medan jag facetimea och hade inte kommit tillbaka så jag gick också en promenad för o kolla in staden! Allt kretsar kring en gata typ, busschauffören sa också att alla här va släkt typ hahah. Den typen av by alltså, men de hade subway i alla fall som vi åt till lunch. Blev lite soligt innan lunch också så jag läste lite i parken o solade lite. Väl efter lunch gick jag en till promenad för o kolla in lite mer av staden, är väldigt breda gator här. Det var också väldigt stor skillnad på husen, vissa va jättefina medan andra inte såg något vidare ut... gick sen o handlade. Vi lyxade till det o köpte chips och dipp, jag köpte även lite godis o Cola, riktig fest!

Lagade majskolv med ris till middag, blev gott! Är smaksatt ris, idag tomat o basilika! Vi åt sedan dipen och chipsen och spelade spel, blev sen akut trött hahah. Ska nog gå o köpa färskt bröd till imorgon, Gud vad vi lyxar till det!

Kyrkan i staden som ringer 3 ggr i timmen känns det som!

Själva huvudgatan då där alla affärer o så är!

Är väldigt många minnesplatser runt om i landet efter första världskriget som Nya Zeeland medverkade i #FactOfTheDay

En som lämnade kvar den här boken på ett ställe, va faktiskt riktigt bra!

Lunch!

Varning äcklig bild, men har så många myggbett!! Är så irriterande o många har svullnat med, har massor under foten också så kan typ inte ha gympaskor för att de ligger så tätt inpå alla myggbett. I-landsproblem hahah men gick o köpte myggsalva idag o myggspray

Ett exempel på hur typ alla gator ser ut här i Westport

Excited!

Haha när man är smart o köper godis innan o Sara blev suktad. Hon fick de billigt, för 0,6kr, ingen vinst för mig tyvärr...

Det var det den här dagen hade o erbjuda! Imorgon åker vi till Lake Mahinapua o ska vara där i 1 natt sedan blir de Franz Joseph, tydligen är de bara någon grad där enligt mamma, såklart har inte vi kollat upp det o vi ska vara där i 4 nätter, Yeay haha men de blir nog bra! Får hoppas jag kan få upp inlägg bra men ingen aning om hur internet är på dom ställena. Får hålla tummarna att det finns något bra! Annars hörs vi när vi hörs!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229