DAG 26

Äntligen ett ställe med bra internet!! Hahah så skönt! Dagen började dock med att vi åkte från Kaiteriteri vid 11, tyvärr var vädret inget bra utan det var åskvarmt typ och mulet! Så vi satt mest o prata innan dess, träffade en från Österrike som hette Heidi som vi sen hängde med under dagen tillsammans med Taryn! Påvägen till Westport stannade vi vid Lake Nelson, va fint men var ju tyvärr mulet så bilderna blev inte så bra vilket var synd! Stannade på ytterligare ett ställe o åt o sedan var vi framme i Westport vid 17. Va så kallt där! Tog på oss typ tre lager när vi skulle gå på en promenad o kolla stranden typ, va tyvärr inte en fin strand vi hitta tyvärr heller. Det som finns o göra här är typ surfa o hänga på stranden men vi hade tänkt surfa i Bali istället så vi chillar mest! Ska vara här i 2 nätter så de andra åker vidare imorgon medan vi stannar kvar!

Till middag kokade jag o Sara majs o hade ris till, va så länge sen jag åt majskolv så va jättegott! Första gången jag koka majskolv, har alltid köpt färdigkokt innan så det lärde man sig idag hahah. Satt sen mest o prata o jämförde USA, Österrike o Sverige, va intressant o höra hur olika liv man levde! Pratade bland annat om Prom o balen, sen också om man tog sabbatsår eller inte. I USA tar typ ingen sabbatsår så Taryn hade pluggat klart o började då resa!

Lake Nelson

Ankorna va väldigt närgångna o försökte sno vår mellis hahah

Lunchen blev potatoe wedges, så kryddiga o goda!

Efterrätt blev hallon o lime blandning, den är så fräsch o god!

Middagen, va godare än det ser ut haha

Från vår promenad till stranden o här kan ni se den fina stranden...

Liten solnedgång fick vi se!

Sov i ett rum med 14 pers inatt men gick bättre än jag trodde! Funkade rätt bra med öronproppar haha men idag hoppas vi på ett rum med mindre människor! Det var allt från den här dagen! Imorgon är vi kvar i Westport o ska bland annat facetimea med familjen på morgonen men det är allt planerat än så länge!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229