DAG 25

Tydligen har Kaiteriteri inget internet, eller de har men man måste betala för det, not worth it hahah. Så de kommer komma lite inlägg på rad. Imorgon åker vi till Westport o har ingen aning om hur de kommer va där men förmodligen en liten by där med! Får hålla tummarna för Wi-fi! Idag har annars varit en väldigt jobbig dag fysiskt sätt. Vi gick upp skapligt o åkte buss till Abel Tasman National Park och började dagen med att gå i 3,5h, det var dock så vackert när det kom look outs så man såg de fina stränderna, men man var lagom trött i slutet o va typ 29 grader idag med strålande sol... vi stannade vid en av stränderna o tog lite bilder, så fint!! Man kunde inte helt ta in utsikten pga så himla fint! Vi var 6st som gjorde hiken, tre från Kanada o en från USA, hon från USA heter Taryn och vi hängde mycket med henne under dagen!

Väl framme på stranden vi skulle till åt vi lite lunch och sen åkte vi kayak, var så fint att se det hela utifrån! Åkte bland annat förbi sälar, var mammor o deras barn, så söta! Paddlade till ett ställe o fick varm choklad, var lite för varmt för det men uppskattades ändå, vi bytte sedan plats i kayaken så i början styrde Sara o i slutet styrde jag! Va kul o testa båda. Sista sträckan var jag dock helt död, Gud vad jobbigt de var o då hade vi ändå medvind!! Men totalt gick vi 11km och paddlade 9km så det lär kännas imorgon... var så värt det!! Kostade 650kr, men det var det värt! Lägger mycket pengar på aktiviteter här... hahah

Hahah va lite kul

Många fina look outs som sagt!

Efter att ha gått i 3,5h kunde jag äntligen bada på den här stranden! Lite kyligt men var mest bara svalkande!

Lilla fina sälen

Man hade så fina kjolar som man sen trädde över hålet man satt i kayaken, man kände sig superfin hahah

Varm choklad! Tyvärr var det en fläck på kameran första delen av paddlingen som ni kanske ser, som tur var i hörnet dock!

Väldigt häftig upplevelse och var verkligen bra o se det både från land o vatten!

Väl hemma igen tog vi en dusch, bästa duschen på längre och sedan tyckte vi självklart att vi förtjäna pizza, så jag tog en med kyckling, bacon (gav dom till Sara), champinjoner och brie, va så god och massor mozzarella på!! Supergod!

Självklart blev de efterrätt med!

Det var allt för idag och det blev nog lite av en bildbomb... men sånt är väll kul hahah! Eftersom vi gjorde hiken med kanadensare och en amerikan som vi sen typ hängde hela dagen med har vi pratat engelska hela dagen. Vi har inte pratat så mycket engelska sen vi kom hit, inte en hel dag i alla fall så de jobbigt men kul att träna på engelskan! Blir ju lättare ju mer man pratar, fast varje dag säger jag något fel som jag typ direkt översätter från svenska Hahha men det asgarvar bara jag o Sara åt! Häromdagen skulle jag berätta att bussen påväg till skydiven krocka och självklart säger jag "the bus crocked" så bra på engelska hahah... och idag sa jag "bitch blick" men jag tror hon fattar vad jag menar haha!

I alla fall åker vi till Westport imorgon men jag hoppas jag lyckas få upp inläggen på bussen påväg dit! Hade längtat så till Abel Tasman och är så nöjd över dagen!!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Tja tja bloggen, har du ätit dig igenom alla glasssmaker som finns på nya Zeeland ännu? vilken är bästaste hittills? Vi blir väldigt sugna på glassen, maten har vi blandade känslor för...oxfilé, pizza👍 tonfisk o banan ...då tyckte killarna synd om er😄. kramar till er
malinenglund
malinenglund,
Än har jag många glassmaker kvar man inte så många som jag tror jag skulle tycka om, tar inte dom som jag vet jag inte kommer gilla 😜 än så länge leder Caramel cookie crumble och goody goody glassen! Ibland lyxar vi till det men det är inte ofta, kommer vara värsta lyxigt i Mallis sen för mig 😉 kram till hela familjen! nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229