DAG 23

Gick upp för o facetimea med familjen imorse, fick vara med på ett hörn under fredagsmyset. Det var mysigt! Bra start på dagen!! Sara o jag började sen dagen med en promenad till Mount Viktoria, där kunde man se hela Wellington så det var väldigt fint! Världens backe upp dock... men inget går o jämföra med Tongario Crossing hahah. Satt där o åt riskakor, hitta sourcream o onion smak som är asgod så det och choklad muesli bara äter jag typ hela tiden! Till lunch åt jag nudlar o avacado o Sara tonfisk o avacado, har blivit van med att äta nudlar, längtar inte tills jag tröttnar på det o måste hitta något annat billigt o äta...

Efter lunchen gick vi runt lite vid hamnen och hittade en underjordisk marknad hahah. Var i en parkering så helt plötsligt stod de parkerade bilar med kläderna, kändes lite weird men de va mysigt stämning. Sen köpte jag såklart glass!!! Bästa jag vet hahah. Chillade lite på hotellet, läste lite, börjat på en engelsk bok i förhoppning att lära mig bättre engelska, man kan ju alltid försöka... tog sen en promenad och sola lite, va så skönt! Efter solningen mötte jag Sara igen på hotellet och vi gick ut o åt, oxfilé :D gott!! Gillade dock andra stället bättre tror jag!

Familjefoto hahah

Brant uppför...

Gick in o kolla lite på en biosalong, så fint inrett!!

Smälter verkligen in med väggen...

Sara lekte photo session med sin lunch... ser inte godare ut för att de är från olika vinklar hahah

Dagens glass, goody goody godis glass, va väldigt god!! En ny favorit! Fast hade varit godare utan bitarna i men kommer definitivt köpa igen, under tog jag cookie crumble men de var godare med karamell sås i med!

Deep

Sitter jag o solar o har det bra

Fanns även en marknad med mat men vi åt ju Oxfilé sååå hahha

Nöjda!

Det var allt för idag, imorgon ska vi upp tidigt för o ta färjan över till sydön, första stoppet är Kaiteriteri. Hört att sydön ska va mycket vackrare tycker de flesta men samtidigt kallare, ska bli spännande o se hur den är! Med det tackar vi för oss!

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229