DAG 22

Vaknade till strålande sol, kändes så weird eftersom det ösregnade hela dagen igår o även kvällen men så skönt också! Wellington fick ett helt annat ljus, va såklart mycket finare i solsken! Vi har spenderat största delen av dagen utomhus och gått runt på shoppinggatorna! Letade efter en nackkudde men hittade ingen bra tyvärr :( fanns typ inga alls, skulle även hitta ett lite festligare linne, blev ett svart lite finare. Är det enda jag saknat än så länge i min packning då festplaggen hade jag mest matchat till kjol o inte jeans. Men det kompletterade jag med idag!

Åt även en god lunch idag, gick förbi ett ställe o de hade rökt lax bagen, la även till avacado sen o fick sallad till och den var så god!! Supernöjd, va jättesugen på lax! Sara åt thai i en food court! Gick runt lite mer i affärer och senare tog vi även crepes, också väldigt gott! Jag tog med nutella och jordgubbar, Sara tog med nutella och banan.

Jag tog sedan en promenad och gick runt lite i huvudstaden, får inte riktigt en känsla av att det är en huvudstad, kan ha med o göra att den är mycket mindre än Auckland! Annars ligger staden vid vattnet så det är ju alltid trevligt men som sagt så blåser det som bara den här, mindre trevligt... nu har vi en heldag kvar här sen åker vi tidigt på söndagen så får se vad vi hittar på. Förmodligen går vi upp till en utsiktsplats över Wellington imorgon då det med ska vara bra väder då!

Någon fin kyrka

Food Courten Sara åt på.

Nöjd

Såg så mysigt o sitta o ta en drink här! Vill så men tiden räcker inte....

Annars körde vi massor med kort på kvällen med två andra svenskar, Jesper o Alex. Man träffar många svenkar längst vägen! Tråkigt bara att alla stannar så olika länge på olika ställen så man träffar oftast bara folk Max 2 dagar. Det är synd, när man väl börjat lära känna dom träffar man dom inte mer... men så är det!

Idag delar vi rum med en australenare, han är lärare och va helt chockad över att vi får pengar för att gå i skolan hahah. Det var allt för idag!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Te Aro, Wellington , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229