DAG 21

Facetimade med familjen på morgonen, var ett tag sen pga inget wi-fi i River Valley så va kul att höra ifrån dom! Hängde på Burger King o köpte en varm choklad för att jag kände mig tvungen hahah, men än så länge har Mc Donalds haft bäst internet så blir att gå dit igen nästa gång! Fick i alla fall upp lite inlägg på Burger King!

Har ösregnet hela dagen i Wellington och blåst storm, Wellington brukar tydligen kallas windy Wellington... dagen spenderades därför på Te Papa museumet, var ett bra museum tycker jag, väldigt varierat o framförallt gratis hahah. De hade en krigsdel just nu om Nya Zeelands medverkan i första världskriget och de hade flera asstora vaxfigurer, de va så bra gjorde!! Trodde verkligen att de skulle börja röra på sig vilken sekund som helst! Till lunch blev det donken hahah vem är förvånad, men var närmsta stället vi kunde springa till i ösregnet. Sedan fortsatte vi på museumet och kollade bland annat in Māori historian, sen var man helt slut efter all information man gått o läst så strödde mest omkring o kollade lite på allt!

Liten del av Wellington från museumet

Detta var coolt, hade ingen aning!

Kolla man ser liksom svetten i pannan!

Man blir alltid så tagen när man går där o läser om alla som har stupat i kriget! Fanns även en historia bakom varje vaxfigur så då blev det hela ännu intressantare

Öser ner!

Sara bredvid ett valhjärta hahah

Vi kollade lite på 3D bio, var asmånga olika videoklipp som gick bland annat om olika livsstilar i Nya Zeeland, den var särskilt intressant!

Har så svårt o förstå hur det här kan vara konst...

Dagens glass blev Biscotti (typ oreoglass) och hallon! Gillar nog caramel cookie crumble mer men hallonglassen var god!!

Sedan skulle vi gå ut men var typ inget folk ute, antingen var inte konserten klar när vi gick ut elr så gick inget ut här vi oss. Tror nog på första alternativet! Så vi sa att vi skulle testa imorgon igen, får se hur vi känner imorgon! Annars var det allt för idag i regniga Wellington.

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Te Aro, Wellington , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

farmor
farmor,
härliga bilder att få till frukost nästan varje morgon .synd att vädret inte är så bra
malinenglund
malinenglund,
Vad kul att ni läser det till frukost! Kanske lite bättre än morgontidningen 😜 ja vädret varierar väldigt mycket, är typ som svensk sommar! Hälsa farfar! Kram nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229