DAG 19

Gick upp skapligt idag för o åka forsränning. Var inte alls som jag trodde det skulle vara men fortfarande askul!! Jag trodde de skulle va lite som flumride att man mest åkte med o de va massor med vattenfall o så men det var mycket mer tekniskt än så. Vi fick lära oss massor av olika kommandon som att vi skulle luta oss åt vänster eller höger och så var det ett annat kommando då man skulle slänga sig åt vänster eller höger o lägga hela sin kroppsvikt i andra personens knä för att inte båten skulle välta! Vi fick också lära oss hur man skulle göra när man ramla överbord och hur man drog upp en annan person i båten igen! Vi hade på oss massor med kläder, tröja, fleece, våtdräkt, jacka, flytväst o hjälm! Man var fyra i varje båt o jag var med en amerikan som hette Terry o två danskar sedan guiden med som satt längst bak o styrde o sa kommandon. Jag och Terry satt i mitten av båten o danskarna längst fram.

Första tiden lärde vi oss de olika kommandona, alla guider välte även båten för att vi skulle veta hur det kändes. Vi fick också simma då om vi ville och då kunde man bara lägga sig på rygg o hålla upp fötterna så var det så strömt så man bara gled med i floden, var så härligt!! Vi fick även en bar och gled runt o pratade, han Terry hade levt sånt häftigt liv!! Sedan sista timmen var det mycket o göra hela tiden. Ibland fastna vi på en sten och då forsa de in vatten i båten så då skrek guiden kommandon, det var hetsigt! Vi åkte i grad 4 och 5 så det var mycket tekniskt men så kul! När de väl var lugnt så kunde man kolla på den vackra naturen! Har tyvärr bara bild från innan jag går på båten!

En av de fyra avacadon jag köpte var äntligen mogen, så gott med salt!! Lyx lunch :p hahah

Det fanns en lian som vi åkte över floden, det var det vi gjorde på eftermiddagen hahah.

Sen åkte kiwi bussen hem o vi var typ ensamma med personalen senare på eftermiddagen, var så skönt o tyst! Vi tog en powernap o läste, väldigt behövligt! Känns lite som att va på landstället här ute!

Vi delade rum med två holländare så på kvällen hängde vi med dom, några fler holländare, några engelsmän, en från Tyskland och en från Australien. Vi körde kortspel, drickspel osv. Va jättekul!

River Valley hade även en lek de körde varje kväll, den gick ut på att man skulle ta sig under ett stort träbord utan att nudda marken eller använda sig av pelarna. Alla hejade på och skrek, det var en del som körde o vissa klara det!! Kul grej!

Och med det tackar vi för oss.

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Te Aro, Wellington , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229