DAG 18

Idag åkte vi ifrån älskade Taupo till River Valley, stannade en hel del på vägen bland annat för o kolla på utsikten över Lake Taupo och även ett vattenfall, åt lunch precis vid vattenfallet, väldigt fint! Handlade även påvägen till River Valley för de inte skulle finnas någon möjlighet till det där o då tänkte jag aa visste men någon affär med typ chips o glass o så måste de ju finnas men när vi kom fram ligger det verkligen helt öde, det är helt sjukt! Det finns ingen täckning på mobilen och inget Wi-fi. När vi skulle försöka få tag i Kiwi Experience fick vi gå till en telefonkiosk?! Är som en helt annan tid här! Men samtidigt lite härligt.

Vi lagade asgod mat till middag, ris med tomatsås, paprika, lök, champinjoner (pillade Sara bort) och broccoli (pillade jag bort Hahah). Sååå gott o skönt med en måltid vi faktiskt lyckas med Hahah. Vi spelade sen lite kort o chillade, la oss tidigt för imorgon ska jag upp o åka forsränning, så spännande! Det här känns verkligen som ett landställe typ, där man spelar spel, läser, går promenader och så!

Utsikten över Lake Taupo från ett ställe längst vägen

Första Kiwin vi sett, så häftigt!

Dagens glass var boysenberry och mint med chokladbitar i. Är nöjd med skulle nog inte köpa om någon sort!

Utsikten från bussen påväg till River Valley, där kan ni se hur öde det är här hahah

Den underbara telefonkiosken, där har man hängt i telefonkö hahah

Maten innan tomatsåsen hälldes i, som sagt, så god! Vi gjorde 4 portioner så vi har en inplastad till imorgon. Så skönt o slippa laga o bara ställa i micron! Det var allt från landet, hoppas ni har det bra i Sverige!

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Te Aro, Wellington , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229