DAG 17

Vi checkade ut från Base i Taupo idag o checkade in på ett nytt ställe för en natt, de va med fräscht tycker jag men Base var bättre enligt mig! Började dagen med o facetimea familjen, så mysigt! Satt på Mc Donalds o snyltade nät haha. Är dock ett annorlunda Mc Donalds med ett flygplan som man kan äta i, lite coolt! På förmiddagen gick vi runt o kollade lite i affärer, hittade en fin klänning men fanns bara en kvar i min storlek o den hade två fläckar på sig tyvärr, så tog den inte!

Annars har jag inte känt av hiken så mycket som jag trodde att jag skulle göra! Har träningsvärk i rumpan o lite i låten men inte mer än så. Fast skulle inte palla o gå en långpromenad nu direkt hahah. Vi har också handlat lite idag, chillat på hotellet och jag gick ner till stranden en stund, var så skönt att ligga där o slappa! Jag åt sen på en lyxrestaurang på kvällen, tog oxfilé med champinjonsås och pomme! Har saknat god mat så himla mycket!! Men det är inte med i budgeten, men ibland tänker jag lyxa till det lite.

Var någon uppvisning med snabba båtar idag på morgonen, lät som bara den!

En jäääättegullig hund som låg utanför en affär och väntade på sin matte, superduktig!

Köpte en glass idag med, tog hallon o citron blandning, riktigt frisk o god!

Gillar Taupo väldigt mycket som stad, är en väldigt mysig stad med ändå roliga affärer och restauranger. Kan tänka mig att massor Kiwis åker hit o semestrar när dom har ledigt.

Sååå gott med riktig mat, värd varenda krona!! Njöt som bara den! Är man lyxlirare så är man!

Imorgon bär det av mot River Valley där vi ska va i 3 nätter! Jag ska åka forsränning men annars har vi inget planerat, får se vad vi hittar på helt enkelt.

Fina solnedgången! Det var allt för idag.

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Waikato , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229