DAG 15

Sån händelserik dag idag!! Vi åkte från Rotorua och stannade först vid Red Forrest där det var sjukt stora träd och fin natur. Åkte sedan vidare och stannade vid Huka falls, de va så fint, särskilt färgen på vattnet! Men vi hann inte vara där så länge för sedan tog vi en annan buss för o SKYDIVA, herregud fortfarande chockad över att jag gjorde det!! Men påvägen dit krockade bussen vi åkte med, var en minibuss. Och var som en film en flög 2m framåt o landade på alla väskor, jag slog bara huvudet i sätet framför men stramade så mellan skulderna sen så hoppas att de inte blir värre imorgon för då ska vi göra Tongario Crossing. Va så chockad efter krocken, har aldrig krockat innan.

I alla fall fortsatte vi till Skydiven i Taupo och jag var så sjukt nervös, herregud är höjdrädd så det var det som var så jobbigt. Vi fick kolla på lite filmer om det, valde höjd och jag o Sara hoppa från 15 500feet, vi valde också att han som vi hoppa med skulle fota o filma oss. De gjorde också lite intervjuer med en under tiden och man låter så dum pga så nervös hahah. Hela tiden påväg upp var jag såå nervös!! Handsvett till Max hahah. Sedan satte vi oss i kanten av planet och fötterna dinglade utanför. Sedan föll vi och det kittlade så i magen i början men sen var de bara overkligt. Såg ut som samma höjd man flyger med vanligt flyg, allt var så småttigt! Man flög fritt i ca 1 min sen fällde de ut fallskärmen och då var det nästan ännu läskigare tyckte jag för då såg man tydligt hur högt upp man var!! Det bästa var dock när han svängde skarpa svängar, då kittlades det rejält! Vi fick sedan en film ihopsatt, så kul o ha!!

Vi åkte en och en halv kiwi buss idag, så sjukt många!

Det här var toaletterna, så coola!! Hahah

Reaktionerna innan hahah

Leker superman hahah

Flygplanet vi åkte med!

Helt sjukt o ful man blev på bilderna med uppblåsta näsborrar o kinder hahah men sån upplevelse!! Vill bara göra det igen!!!! Det var helt sjukt vackert att bara glida omkring där uppe, vi hade klarblå himmel också så vi hade tur! SÅ HIMLA KUL!!!! Rekommenderas verkligen!!

Det var det roliga från idag, hörs imorgon då ska vi upp 4:45 för o gå Tongario Crossing Wihoo

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära Waikato , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Va modiga ni är, bra jobbat ser riktigt härligt ut! Krocka är inte bra, hur känns det idag? Va rädda om er, kram
malinenglund
malinenglund,
Det var superhäftigt! Ångrar det inte för en sekund 😄 fick inte alls ont dagen efter så det var jätteskönt! Men läskigt var det! Det är vi, stor kram o hälsa alla! nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229